Treba samo znati dobro odabrati!! :D :D

Dogovorili se jarani da gledaju zajedno utakmicu. Naravno svi mogu osim jednog koji je oženjen. Utakmica počela, pive se otvorile hladne a atmosfera se polako grije, kad negdje na pola prvog poluvremena pojavljuje se i on. – Otkud ti? Nećete vjerovati, ja sjedim na kauču kad mi nekopokri oči… moja žena, u sexy donjem rublju, prozirna spavaćica, štikle, našminkana i onako me uze za ruku i povede u krevet. Tamo mi daje lisice i kaže: – Zaveži me za krevet. Ja je zavežem i ona mi kaže: – A sad radi šta najviše voliš! I ev ja doš’o….

Čas muzičkog. Prozvala učiteljica Muj’cu i pita ga: -Muj’ce, znaš li ti ko je Bah? – Nemam pojma.kaže Muj’ca. – A znaš li ko je Betoven? – pita ona. – Pojma nemam. – kaže Muj’ca ravnodušno. – A Mocart? – Ma, pojma nemam! – Dobro, Muj’ce, sjedi, dobio si jedinicu. – A znate li vi, učiteljice, ‘ko je Suljo ? – pita sad nju Muj’ca. – Ne znam. – A Hamdu? – Ne znam. – A Muju? – Nemam pojma. – Odakle ću onda ja znat vaše prijatelje, kad vi ne znate moje!! – kaže joj Muj’ca

Posle napornog dana, Haso otišao do kafane. Sjeo je pored jedne zgodne plavuše i naručio sebi kriglu pive. Plavuša mu se obrati: -Kako ovo da razumijem? Upravo sam i ja naručila kriglu pive? •Koja koincidencija! Kaže Haso, danas je specijalan dan za mene i ja ga proslavljam. -Danas je i za mene specijalan dan i takođe proslavljam kaže plavuša. •Koja koincidencija! Kaže Haso. Pošto su se kucnuli kriglama, Haso upita ženu: • Mogu li pitati, šta vi to proslavljate? -Pa, moj muž i ja smo pokušavali godinama da dobijemo dijete i danas mi je ginekolog rekao da sam trudna! • Koja koincidencija! Ja sam uzgajivač živine i već godinama moje kokoške su neplodne, ali danas sve nose jaja! -To je sjajno! Kako su vaše kokoške postale plodne? •Promenio sam pjetla kaže Haso. Plavuša se nasmija i kaže: •Koja koincidencija!

Sjedi Fata u frizerskom salonu s jaranicama, kad uleti Mersiha ljuta ko ris i odmah s vrata počne urlati: – Je*em ti onog mog Hasu, zašta ima mob’tel kad se neće javit’, majku mu?! Sve se žene u salonu slože i počnu pričati priče o svojim muževima, a Fata hladno dobaci: – Meni se moj Mujo uvijek javi, ja ga natjeram! Mersiha je pogleda ispod oka: – Ja, sigurno … moš’ mislit’ … ko eto ti ga natjeraš? Fata se osmijehne: – Pošaljem mu SMS “Skršila sam kola” i za pet minuta imam 10 propuštenih poziva od njega!