Trči mala bosonoga!!! :D

Haso sa svojom Mersihom i odmara, čita novine kad ugleda zanimvljiv članak o smrti i poče da čita članak svojoj Mersihi: Zamisli, ovdje u novinama piše: kad god udahnem i izdahnem, jedan covjek umre! Mersiha obuzeta svojom serijom onako s pika mu kaže: – Pa normalno da umre kad ne pereš zube!

Mali Muj’ca dolazi iz škole i onako s vrata kaže mami Fati: Mama, mama, danas nam je nastavnica govorila o impotenciji, Ali je ja nisam ništa skonto. -Mama, šta je to impotencija možeš li mi po naši to objasniti? Fata razmišlja šta da kaže klincu od deset godina, pa objasni: -Sine Muj’ce, znaš li kako se igra bilijar.Mujca: – Znam mama igr’o sam s babom. -E, to je to sine kao da pokušavaš da kuhanim špagetima igraš bilijara.

Stari Jevrej na samrti. Pitanje minute kad će da izdahne. Porodica se skupila oko postelje. Jevrej: -Ženo Saro, da li si tu … ? Sara sva uplakana kaže: -Tu sam, mužu moj … Jevrej: -Arone, sine … jesi li tu ? Aron: -Tu sam oče moj Jevrej: -Davide … sine … ti ? David: -I ja sam tu, oče … Stari jevrej jedva igovori: -PA MAJKU VAM JE**M. KO JE ONDA U RADNJI?!??