Totalno ozbiljan muž mi je rekao….

Sinoć, po dolasku s posla, moj muž me dočekao sav ozbiljan i rekao da moramo razgovarati o nečemu veoma važnom. Sjela sam zabrinuta a on totalno ozbiljan započinje razgovor: “Slušaj ženo, ovako dalje ne može. Danas si mi samo dva puta rekla da me voliš, jučer jednom. Malo me grliš, malo me ljubiš, malo me maziš. Zar ti misliš da ja tako mogu živjeti? Pod hitno se baci u moj zagrljaj ili ću se baciti sa balkona pa ti vidi.. ” I ja šta ću, bacim mu se u zagrljaj.. Hihihihi-Ispovesti-

Posle 5god braka s*x je postao rutina. Moja zena hoce da se je*e jednom mesecno,a ja kao da sam u pubertetu dvaki dan bi ili bar tri puta nedeljno,ako se ovako nastavi moracu da trazim nesto sa strane,volim zenu i ne bih da je prevarim ali presla je sve granice normale mu smo previse mladi da bi se odrekli s*x-a. Sumnjao sam da ima nesto sa strane pratio sam je i nista. Ne znam sta sa ovim zenama ali dosta njih se zali na svoje zene.

Časna sestra i sveštenik prelaze pustinjuSaharu na kamili. Trećeg dana, bez ikakvog upozorenja, kamila se sruši mrtva. Nakon što su otresli prašinu sa sebe, časna i sveštenik počeše da sagledavaju situaciju, i posle dužeg perioda tišine sveštenik progovori: -Pa sestro, situacija izgleda poprilično strašno. -Znam…Oče kaže časna. Zapravo mislim da nećemo preživeti više od dan-dva. -Slažem se… odgovori sveštenik. Sestro, pošto je izgledno da se nećemo izvući živi odavde, da li bi učinila nešto za mene? -Bilo šta….Oče -Nikada nisam vidio ženske grudi i pitam se da li bih mogao videti tvoje? -Pa pod ovim okolnostima, ne vidim kako bi nam to moglo štetiti.

Časna sestra odgrnu svoju odoru i i sveštenik je uživao u pogledu njenih grudi. -Sestro, smem li ih dodirnuti? Ona pristane i on ih je milovao nekoliko minuta. -Oče, mogu li vas nešto zamoliti? -Naravno sestro. -Nikad nisam videla muškarčev, hmm…ono doole. Mogu li da vidim vaš? -Ma nikakav proble i sveštenik zadiže svoju odoru. -Oh, Oče smem li da ga dodirujem? Sveštenik naravno pristane i poslije malo milovanja doživi pravu erekciju pa će časnoj: -Sestro, znaš li da ako stavim ovog svog, sada već ne malog na pravo mesto, da on može podariti život!! -Da li je to istina Oče?? -Naravno da jeste, sestro. -Ohh… Oče pa to je divno, gurnite ga brzo u kamilu i gubimo se odavde….