Tinejdžri prave hit seksualne igre, roditelji u panici!!!

Ova igra je bila popularna devedesetih a ponovo je igraju srednjoškolci. Riječ je o jednoj se*sualnoj igri koja se zove lepeze i obavezno je više djevojčica i više dječaka.

Ovo je slučajno otkriveno od strane roditelja jedne djevojčice kojoj je petnaest godina a saznali su da im je kćerka kojoj je petnaest godina ostala trudna. Najgore je da ona ne zna ko je otac djeteta. Nakon dužeg razgovora saznali su da su se na jednom rođendan igrali tu novu igru nakon koje je ova djevojčica ostala u drugom stanju. Djevojčica se požalila na bolove u stomaku a prilikom pregleda od strane doktora imalo se šta i čuti. Djevojčica je bila trudna. Kada su je pitali ko je otac ona nije znala odgovor.

Nakon toga ispričala je sve o toj igri lepeze. U toj igri djevojčice uvijek mora biti više djevojčica okrenu se jedna pema drugoj licem a zadnjice okrenu vani i tako izgleda kao lepeza. Muškarci djevojčice obrađuju od pozadi. Oni se mijenjaju pa se zato i ne zna ko je otac djeteta jer djevojčice ne vide ko im to radi.  Šokirana sam. Ne mogu da vjerujem šta se dešava sa današnjom djecom. Ne znam odakle im ideja, vjerovatno su čitali po internetu svašta – kaže majka i na pitanje gde su bili roditelji djeteta koje je slavilo rođendan na kom se sve izdešavalo kaže: – Bili su van grada, na odmoru. Vjerovatno ni oni ljudi nisu znali šta će se dešavati.

Takozvanu zabavu pod nazivom “punjena kokoška” “igraju” pet dečaka i pet devojčica u praznom stanu. Devojčica koja bude izabrana treba da zadovolji svih pet dečaka, a ako ne uspe, onda mora da “plati kaznu” – da bude njihova “žrtva” sa kojom će svi oni imati seksualne odnose, jedan za drugim.

Još gore “igre” upražnjavane su sedamdesetih i osamdesetih godina 20. veka u doba stare Jugoslavije. Naročito problematično u onom vremenu, sa relativno stabilnim moralnim pravilima koje je utvrdilo ondašnje društveno uređenje. Seks je bio tabu tema, a prvi odnosi retko su se dešavali pre završetka srednje škole… Te, 1986. godine u novinama se pojavljuju skandalozni tekstovi o “lepezama” i “kamenim facama”. Roditelji se tresu, a klinci pokušavaju da uđu u trag onima koji su probali. Mislili ste da su današnje generacije preterale? Ne bismo se kladili.

Pravi je šok bio kada su se u novinama pojavili tekstovi da maloletni Beograđani orgijaju na rođendanima. Zapravo, tada to nije proglašeno za orgije, već je objašnjeno da su fote zamenile nove igre. Šokantne, užasne.
U “lepezama” devojčice (devojke) na žurki stanu u krug, nagnu se jedna prema drugoj, lica su im spojena i tako se “aranžiraju” u lepezu, a dečaci (mladići) ih “obrađuju” od pozadi. U “kamenim facama” muškarci goli sednu oko velikog, okruglog stola sa stolnjakom koji se spušta skoro do zemlje. Jedna devojka se uvuče ispod stola  i nasumice izabere jednog od njih kog oralno zadovoljava. Cilj igre je da on zadrži “kameno lice”  i ne pokaže da baš njega “radi”. Dečaci su međusobno pogađali ko je “žrtva” i igrali na ispadanje.

Tu je i “punjena patka”. U ovoj varijanti devojka je u ulozi patke. Beži, muškarci je jure, i svako ko je stigne automatski stiče pravo da ima seks sa njom.