TIJANA JURIĆ SADA BI SLAVILA MATURU: U učionici prazna stolica, cvijeće i pokloni, a na licima drugara i porodice suze!

Tijana Jurić bi juče proslavila maturu sa vršnjacima iz odjeljenje IV/a subotičke Muzičke škole da je nije u ljeto 2014. ubio monstrum Dragan Đurić.

Tijana je kobnog ljeta upisala srednju muzičku školu, gdje je željela da uči etno-pjevanje. Tokom raspusta je ubijena i nikada nije sjela u školsku klupu, ali su njeni drugari i nesuđena razredna Nina Milosavljević uvijek čuvali posebno mjesto Tijani u razredu i svojim srcima.

Učenici su u prvom redu klupa ostavili jednu praznu stolicu a na stolu stavili papir na kome piše Tijana. Pored imena nesrećne djevojke latice i pokloni za nesuđenu maturantkinju.

“Srećna sam što vas vidim danas tako lijepe, ali nam Tijana nedostaje i zauvijek će nam nedostajati. Znam da ste svim srcem uvijek bili sa Tijanom i Zato ćemo posjetiti njen grob i ponijeti joj njen balon, njenu ružu i malenu kesicu sa poklonom za maturu”, rekla je kroz suze profesorka Nina Milosavljević.

Posljednjem času Tijaninog odeljenja prisustvovali su njen otac Igor, majka Mirjana i sestra Saška, koja je sestrinim drugarima napravila i tortu. Razredna im je zahvalila što su došli da isprate Tijaninu generaciju, a koliko je sve bilo bolno govore i njihove suze u tišini i pogled ka praznom mjestu gdje je trebalo da sjedi Tijana.

     Blic.rs

 

Došao Muj’ca sav sretan iz škole i kaže mami: -Mama, danas se učiteljica ispričala na času sa mnom. Pitala me imam li brata ili sestru da idu u moju školu!! I, šta si rekao? -Pa rekao sam da nemam ni brata ni sestru. A šta je učiteljica rekla? -Rekla je hvala Bogu!!!

Ušao Albanac u slatičarnu u Beogradu. Albanac: Dajte mi jednu bakljavu. Radnik: – Ne može. Albanac: Što ne može? Radnik: -Kad fino kažes daću ti. Albanac: -Dajte mi jednu Baklavu. Radnik: – Eeee tako… Prošlo malo a Albanac ponovo traži.. -Dajte mi jednu ljimunadu. Radnik: -Ne može. Albanac: -Što sad ne može? Radnik -: Kaži limunada i dobićeš. Albanac: -Dajte mi jednu limunadu. Radnik -: E tako… Ustaje Albanac da plati račun… Albanac-: Da pljatim. Radnik mu ljutito kaže: – Ne može.
Albanac mu kaže falja i izađe

 Dolazi Mujo u javnu kuću i na recepciji traži prostitutku. – Idite u sobu br.1. Ode, on kad eto ti ga nazad. Recepcionarka ga upita: Zašto ste se vratili? – Pa tamo mi je sestra!- odgovari on. Pecepcionarka mu se izvinjava: -Jaoo, žao mi je, idite u sobu br.2. Ode on, ali opet se vrati. – Šta je sad bilo? – I to mi je sestra! – Molim vas, oprostite. Idite u sobu br.3.Tamo vas čeka lijepa crnkinja s velikim si**ma. Ode Mujo i začas se vrati, i kaže: – Dođavola i ona mi je sestra!!! – Pa kako to? – Pa lijepo gdje god sam ušao i skinuo se, ona vidi dole i kaže: – Auu,brate!!!..

Pred samu zoru Fata čuje Muju u kuhinji. Dođe do njega, a on sjedi za stolom i pije rakiju. -Šta bolan radiš, pobogu, u ovo doba noći? A Mujo će: -Sjećaš li se kad sam te otpratio kući i kad nas je uhvatio tvoj otac i rekao: -Znaš da je maloljetna, zato il’ je ženi, il’ ideš 20 godina u zatvor? Fata: -Sjećam se… Mujo: -Eh, danas bi se navršilo tih 20 godina…

Dva lovca idu kroz šumu i ugledaše jednog čiću na proplanku kako čuva ovce. Lovci ko lovci, pogleda še se i kažu : -Hajde da ga malo zajebavamo. – Hajde, kaže drugi. Pozdraviše djeda i upitaše za zdravlje. Pa počeše podjebavati. – Je li djede, da te pitamo: protrča li kakv zec ovuda. Stari čića mudar, vidi da se žele s njim šprdati pa im kaže: – A jes’ bogami, maloprije protrča jedan. Lovci: -Djede, a jel bio zec ili zečica? -E, bogami zec. Lovci: -A  kako znaš da je zec.?– Ma, kad naiđe osvrnu se na mene i kaže: kad naiđu dva lovca što hoće da me ulove reci im da me mogu samo za ku**c povući…