Tetku se izgleda prij**alo ali nešto ne štima :D :D

Po završetku radnog vremena majka dolazi u vrtić po dete. Vrata velikog dvorišta oko vrtića širom je otvorena, sva deca su u dvorištu sa svojim telefonima, a jedina vaspitačica spava na klupi. – Kako smete spavati, ovo su mala deca, će se razbeže, mogu i da poginu ako siđu na ulicu!!! – Nikuda se oni neće razbežati. Kod nas je Wi-Fi samo u granicama.

Udala se plavuša za sina jedinca.Prvo jutro pije plavuša i svekrva kafu, i svekrva kaže: Snaho da ti kažem odmah:
– ja ti ovako ujutru ustanem, sjednem da pijem kafu i ako zakačim šnalu na lijevu stranu, ne diraj me i ne govori mi ništa jer sam mnogo ljuta i nervozna. Ako je šnala na desnoj strani, dobra sam i raspoložena. Plavuša: A ja ti ujutru ustanem – nastavi snaha – istuširam se, drmnem dve-tri rakije, i jebe se meni na kojoj ti je strani šnala!

 

Ulazi plavuša u dućan da kupi televizor.Trgovac joj kaže: – Žao mi je gospođice, ali ne prodajemo plavušama.
Ona se naljuti i kaže daje to diskriminacija i izađe. Sutradan se preruši kao crnka i odluči opet probati. Uđe u dućan i pita trgovca da joj proda televizor. Ali opet joj i ovaj trgovac kaže: – Ne prodajemo plavušama. – Pa dobro, kako ste znali da sam plavuša? – Zato što mi prodajemo mikrovalne pećnice.

Dolazi Mujo kod brice i nije baš dobar sa parama, a konta kako bricu da zezne pa ga upita:: – Jarane, kolko ti je šišanje? Brico ga pogleda i kaže mu lijeno: – Petnaest maraka!! Mujo se zamisli, pa upita: – A brijanje? Brico odgovara: – E, to ti je pet maraka, jarane. Mujo slegne ramenima: – Dobro brico, deder ti meni obrij onda glavu!

 

Mujo uporan sviđa mu se Fata i pozove jekonačno da izađu na sastanak. Mujo željan Fate odvede je u park, sjednu na klupu i Mujo odmah navali da miluje Fatu. Fata ko stidna pa se polako izmiće ali Mujo navalio ko mutav. Prepustila se konačno Fata Mujinom milovanju i onda mu tiho šapnu na uho: -Dragi Mujo, ako se mi uzmemo biće nas odmah mašalla troje u kući. Mujo se strznu i onako sav još zajapuren kaže joj: -Kako bona Fato troje?! -Pa fino Mujo moj, eno naš sin kod mame čuva ga dok sam ja sa tobom!!.

Doživjeli Amerikanac, Rus, i Bosanac brodolom, te se nađu se na pustom otoku. –  Pecajući ribu, ulove zlatnu ribicu. Kaže njima zlatna ribica: ‘Pustite me i ispunit ću vam 3 želje!’  Pristanu oni, pa ribica upita Amerikanca: ‘Koja je tvoja želja?’ Kaže Amerikanac: ‘Pa da nestanem odavde i da se vratim svojoj kući. Ribica napravi čaroliju i Amerikanac nestane. Pita Rusa: ‘Koja je tvoja želja?’ Kaže Rus: ‘Da nestanem odvde i da se vratim svojoj kući’  Ribica napravi čaroliju i Rus nestane. I na kraju kaže Bosancu: ‘Ajde da još tebi ispunim želju, pa smo onda svi slobodni’ Kaže Bosanac: ‘De bolan, vrati mi onu dvojicu nazad, kako ću ja sad ovdje biti sam!!’

 

Nakon predivne večere uz sveće i boce dobrog vina, supruga odvede muža u spavaću sobu. Polegnuvši ga na krevet, namigne i nežno šapne: – Dragi, jesi li vidio kako izgleda zgužvanih 10 eura? – Ne, nisam… Polako i ritmično njišući kukovima otkopča tri gornja dugmeta svoje bluze i između grudi izvadi zgužvanih 10 eura. On se nasmeši i uzme novčanicu. – Dragi, jesi li vidio zgužvanih 50 eura? – Uuuh… ne, nisam! Ona se opet nasmeši, zadigne suknju i između nogu iz gaćica izvuče zgužvanih 50 eura. Muž se počne znojiti, puls i disanje se ubrzaju. U očekivanju novog pitanja, nestrpljivo uzme novčanicu. – A sada mi reci, jesi li vidio zgužvanih 20 hiljada eura? – Neee, nisam! – vikne napaljeno. – Onda pogledaj u garažu!