Tata traži razvod pod HITNO :D :D :D

Ulazim u kuću, tata sedi i plače, kuka i psuje nešto, traži razvod braka.

Mama je čitavu kuću dezinfizirala sa zadnje dve litre rakije koju je tata čuvao za kriznu situaciju.

Tata joj to nikad neće oprostiti. Komični ststusi.rs

BONUS:

Učitelj sa djecom počeo razgovor o mirisima, pa kaže djeci da imaju ružni i lijepi mirisi. Učitelj: -Hajde djeco, sad vi nabrojite šta vama lijepo miriše!!! I djeca krenuše. Prvo diže se Ivica i kaže: -Meni miriše cvijeće Marica kaže: -Meni miriše mamin parfem Muj’ca kaže:-Meni miriše šumska jagoda. I naravno diže se Perica pa će: -Meni miriše pi*ka. Učitelj poludi, izbaci ga i kaže da sutra obavezno dođe sa ocem u školu. Sutradan dolazi Perica u školu ali nema oca. Učitelj još uvijek ljut pita ga: -Zašto ti otac nije došao Perice?! Moj otac kaže, ako učitelju ne miriše pi*ka,  nema on šta sa pederima da razgovara.

Društvo se skupilo i odluče da odu na logorovanje dva tri dana. Kada su stigli na odredište, podijele zadatke ko šta da uradi, a plavuši kažu da je njen zadatak logorska vatra. Dolazi noć svi ispunili svoje zadatke ali plavuša još nije upalila vatru. Dolazi vodič društva da vidi šta je u pitanju pa joj kaže: -Vidim imaš nekih problema sa paljenjem šibica??? Plavuša ga ljutito pogleda očito iznervirana sa šibicama pa će: -Ma nemam pojma šta je u pitanju, kad smo krenuli sve i jedno drvce sam lično probala da li radi, a sada neće ni jedno.

Mujo sa Fatom došao malo u grad. Hodali, razgledali izloge. Kad su se umorili, odluče da se do stanice vrate tramvajem. Ulaze u tramvaj, velika gužva kad će jedna gospođa svojom štiklicom nagaziti Muju. -Jaoo dreknu Mujo. -Joj izvinite gospodine nalickana će gospođa. Mujo dođe malo sebi od bola pa joj kaže: -Ma nema veze, ja sam seljak čovjek i naučio sam da me stoka gazi.

Došao cigo kod ljekara, ima preko sto kilograma pa se poče žaliti ljekaru: -Kume doktore, pomagaj!! Doktor pa pogleda pa mu kaže: -Pa u čemu je tvoj problem? -Jao, kume doktore, ne mogu da se seksam sa moju ciganku, ja ovoliki a i ona mašalla, pomagaj šta da radim? Doktor ustaje zamišljeno gleda kroz prozor pa zovne cigu. -Vidiš cigo dole na ulici one džukele kako vode ljubav. -Vidim kume doktore, vidim!! -E, pa i ti tako sa tvojom cigankom probaj. Poslije desetak dana, donosi cigo poklon doktoru. Pita ga doktor kako ide sada -Ma super, na početku nas bilo malo stid od narod ali sad smo se navikli…