Tako je kad imaš curu ljubomornu :D :D :D

Mujo i Fata se dogovore da odu na ljetovanje, međutim Fata zbog obaveza odgađa putovanje a Mujo odlazi i kaže joj čim stigne da će se javiti. Stigao Mujo, plaža prelijepa, sunce lijep smještaj i on šalje Fati e-mail. Kada je sve napisao greškom izostavi slovo i e-mail stiže ženi koja je tek sahranila muža. Žena pročita e-mail i onesvijesti se, prilazi sin i pročita šta je razlog što se žena onesvjestila -Draga, stigao sam. Ovamo je tako lijepo, jeste da je vruće ali naviknućeš se kao i ja. Željno te sutra očekujem Tvoj muž…

Mali Perica pravi nestašluke po kući. Mama nervozna i nervira je Perica pa mu kaže: -Peice sine, ti si glup ko tele!!! Perica ne obraća pažnju šta mu je mama rekla i nastavlja sa svojim nestašlucima, Mama već iznervirana ponovo će: -Perice, znaš li ti uopšte šta je tele? Perica podiže glavu i kaže mami: -Kako nebi znao, tele je dijete od krave!!!

Vraća se Mujo sa putovanja i onako umoran samo što je ušao kaže mu Fata: -Jooj, Mujo moj, nemoj da mi se brineš mnogo, samo da znaš da mi je neki dan jedan idiot idiotski uletio u haubu od auta i od haube napravio harmoniku. Mujo se odmah uznemiri i kaže joj: -A znal’ se kojom je brzinom kreten vozio? Ma šuti bolan Mujo, kreten jedan nije uopšte vozio, staj’o je.

Fata i Mersiha kafenišu i poće Mersiha da se žali Fati: -Draga Fato, onaj tvoj Mujo me juče jako uvrijedio, a nisam zaslužila! Pa, šta je sad Mujaga ti uradio, nešto ti ružno rek’o? -Ma, Fato,stavim ti ja novu profilnu sliku i Mujo napiše da sam ista svinja! I stvarno sam ljuta na njega. -Bona Mersiha ne ljuti se na mog Muju, on je blentav. On ti bona ljude procjenjuje po vanjskom izgledu.

Muškarac ulazi u turističku agenciju… Muškarac:Želim otići negdje, ali ne znam gdje. Turistički agent: “Cipar, ‘all inclusive’, avionom?” Muškarac: Nije sigurno, avioni padaju. Turistički agent: “Sunčana Grčka, brodom?” Muškarac: Nije sigurno, brodovi tonu. Turistički agent: “Autobusom kroz Evropu, specijalna tura za Vas?” Muškarac: A što ćemo s nesrećama na putevima?Turistički agent: “Onda može ovako: pješačka tura sa seksualnom konotacijom.” Muškarac: O, to mi odgovara! Turistički agent: E pa, ONDA IDI I JE”I SE!!!