Svoju znatiželju sam skupo platila!!!

Pijanstvo, strast, ludilo… ne znam šta me je sve spopalo te noći kada sam legla u krevet sa najboljim…

drugom mog supruga. Bili smo u braku oko godinu dana i prilično srećni. On me je upozorio da je njegov verni prijatelj iz detinjstva veliki švaler, ali nikada mu nije palo na pamet da bih i ja mogla da padnem na njegove fore. Oni su bili jako vezani, jer je jednom taj čovek učinio uslugu koja mu je spasila život. On je imao dosta novca, a mi smo uvek bili standardno bez para, pogotovo što je moj muž imao problema sa kockanjem. Pozajmio mu je veliku svotu i nikada nije pitao kada će mu vratiti. To mi je bilo čudno, bez obzira na prijateljstvo. Dosta vremena smo svi provodili zajedno, družeći se. Oni su stvarno bili bliski, kao iz nekog američkog filma o najboljim drugarima. Zato nisam uzimala za zlo kada je on otvoreno flertovao sa mnom. A priznajem, imao je neviđenu harizmu i bilo mi je jasno zašto je toliko uspešan kod žena. Posle jedne mini pijanke u našem stanu, muž je otišao da spava, a ja sam ostala nasamo sa našim prijateljem. Jednostavno se desilo – počeli smo sa slučajnim dodirima, a onda smo završili u strasnom zagrljaju. Seks je trajao kratko. Kada sam shvatila šta sam učinila, zamolila sam ga da ode kući i ne pominje naš mali “izlet”. Samo se zagonetno nasmejao i rekao: “Nema problema”. Nadala sam se da me taj, rekla bi manji greh, neće uništiti, ali grdno sam se prevarila. On je počeo da nas izbegava, pravdajući se silnim poslovnim obavezama, što je meni išlo u prilog.

Uskoro sam primetila da nešto nije u redu “tamo dole”. Izguglala sam – pečenje prilikom mokrenja, pojačan žuti sekret, bol pri velikoj nuždi. Otišla sam kod doktora i dijagnoza je bila – gonoreja, triper. Uskoro je i muž počeo da se žali na isto. Nisam više mogla da krijem i sve sam mu priznala. Sutradan je zatražio razvod braka. Izgleda da je veliki prijatelj pokupio bolest tokom svog švalerisanja, pa je hteo da je iskoristi kako bi se osvetio. Jer, uskoro je mužu stigla i poruka, koja je za svaki slučaj poslata i meni. Pisalo je: “Pa ti sad nemoj da mi vratiš pare…”-Videoteka-

 

Mislim da nisam imala ni 18 godina, kada sam istom godisnjaku pokazivala moju pi*u. Sa nesto 19 godina pokazivala sam je skoro svima koji su me poznavali. Na ekskurzijama ili prilikama dok se ide kuci, naprimer. Znam da su me i drugarice posmatrale.  Gace i BH ni tada nisam nosila a i volela sam uvek da stojim i centru dok se svlacim, jednostavno volela sam da me posmatraju. Vec sa 14 sam imala prvog momka koji je samo gledajuci moje si*e i pi*ku dok ih ja mazim, ludeo dr*ajuci. Moj drugi momak me je stalno je*ao i gde god je hteo (kod njega u autu, u WC-u, u kaficu, ili u nekom mraku (od pozadi). Znao je da nenosim gace i kad me nije je**o zavlacio je ruku i mazio dok nisam sv**ila. Takve kontakte volim i danas recimo u Autobusu, Tramvaju ili slicno gde me momak u guzvi poje** od pozadi. Treci je voleo da me je*e dok su njegovi drugovi posmatrali i d****i ali ne je**li. K**ca mi nikad nije bilo dosta. K**ca sam uvek bila zeljna. Imala sam i zenskih ali slabo. U kaficima/diskotekama mi se vise puta desavalo da u guzvi zavlace prste ispod kratkih suknjica ili pantalona.

 

Spavao sam kod devojke i naravno, posle burne noci sa njom, ona je otisla do prodavnice a ja sam nastavio da spavam. U sobu je usla njena keva, a ja sam nekako zavrsio go… Dosla je i pocela da me mazi i da ga polako dr*a.. Ja sam se pravio da spavam. Posle 5 minuta se skinula gola i pored mene krenula da dr*a. Ja sam naravno ustao i nabio joj ki*u u usta. Keva je prava bobma za moju devojku. Uzivali smo sve dok nije dosla devojka i dok nije videla to. Mislio sam da ce proci najgore ali i ona se samo skinula i pridruzila nam se.. Kakvo jutro.

 

Imam 21. I volim s*x. Imam bombasticno telo i samo bih akcije. Bila sam na bazenu sa jednom mojom najboljom prijateljicu i mazala sam se da ne izgorim i jedan muskarac pnudio mi se da me namaze. Legla sam na trbuhu i kad je medjunozje strpao izmedju gu*e napalila sam se kao blesava. Moj suprug ima 34 god. Sasvim pristojnog sam izgleda, veće grudi, 54 kg. plavuša i stalno se trudim da izgledam damski zavodljivo. Ali jednom u mesecu imamo tih pa skoro 15 minuta za malo akcije, ali to je to. Znam da mi je veran i da me mnogo voli i ja volim njega ali ponekad ne mogu da izdržim, non stop sam pod pritiskom, i se*ala bi se sa prvim frajerom koji naidje. To me toliko frustira.