Svoje roditelje pazite, jer samo jedna je majka!!!

Na svojoj svadbi sin postavi svoju majku na celu. Supruga mu se primakne i upita, sta ce ta stara tu??

Odmah da si je izbacio sa nase svadbe. On joj odgovori to je moja majka. Ali ona i dalje insistira da se ona izbaci sa svadbe njihove. Sin pridje mikrofonu i da cuju svi gosti rece: Ko ce da kupi moju majku prodajem je danas, koju cijenu nudite. Jer mi je supruga ne voli. Svi zacudjeni gledaju u njega i niko ne odgovara. On pridje svojoj majci uhvati je u krilo i rece: Niko nece moju majku, ja je hocu, izadje sa svojom majkom u narucje i ostavi nevjestu sa gostima i ode sa majkom svojoj kuci. Nakon nekoliko dana na vrata mu se pojavi najbogatiji covek u tom mjestu u njegovoj kuci i rece mu: CUO SAM STO SE DESILO NA TVOJOJ SVADBI I POSTUPAK KOJI SI TI PREDUZEO , JA TI DAJEM MOJU KCERKU. JER AKO TI PAZIS TAKO NA TVOJU MAJKU ZNAM SIGURNO DA CES PAZITI I MOJU KCERKU.-komični statusi-

 

Do prije jedne godine-dvije sam se sviđao mnoge kurame, čak i ženama starijim od mene… Ja sam sam sa dosta njih. Ništa od toga što je građeno nije niti bogat niti imam veliki, uglavnom spava s maminim prijateljima, pa sa prijateljicom iz mama prijateljica ali eto tako je, ne znam ni ja što sam mogao da biram. A sada kada sam daleko daleko ozbiljniji i kad mi je potrebna normalna i pametna devojka niko da me primeti. Karma je čudo.

Udala sam se prije godinu dana, sve je bilo u redu dok on pre nedelju dana nije došao kući pijan, krenuo da vređa, psuje i baca stvari, govori sve šta su mu njegovi “prijatelji” koji su pijandure rekli o meni. Krene da me udari ne znajuci da sam u 8 godina trenirala borilačke sportove, ne profesionalno, al’ dovoljno da sam ga prebila, onako, pravo, nije se pomaknuo s mesta i ležao je, a ja samo stvari u torbu i otišla svojima, jbg druže, nisi oženio da tučeš.

 

U osnovnoj skoli sam doživela verbalno nasilje od vršnjaka zbog gojaznosti i pege po licu, najviše od decaka. Zbog toga nisam podnosila muški rod. Pred kraj srednje, kada sam i vidno smršala jer sam bila gojazna, počeli su da me primećuju. Ipak moja nesigurnost je i dalje bila prisutna jer sam bila ubeđena da samo žele da me ismevaju. Zbog svega toga sam kasnije doživela stvari koje neki rade još u pubertetu. Sve u svemu, nesigurnost mi nikad nije nestala ali samo mi je žao što nisam bila jača da se oduprem tim provokacijama jer me je, nažalost, sve to pretvorilo u osobu sa osećajem manje vrednosti kakva sam sada.

Imam dečka vec 3god i jednom prilikom smo se posvađali i tu je bio još jedan dečko kome sam se navodno sviđala dosta dugo i on je iskoristio tu priliku i pozvao me da se vidimo. Ja sam bez razmišljanja otišla iako sam do nekle znala da grešim. Svidela mi se noć provedena sa njim iako je bila greška. Nastavila sam sa svojim dečkom kao da se ništa nije desilo. Još par puta sam se videla sa drugim momkom jer sam htela da se zabavim ali moj dečko to nije znao. Grešiim i znam da nije zaslužio tako nešto, on to meni nikada ne bi uradio jer me voli čak i više od sebe. Ne znam kako da promenim neke stvari kod sebe kako ga ne bi povredila.

Majka se ponovo udala pre par godina. Ne volim očuha, nije da je loš ali nepotreban mi je u životu. Trpim ga samo zbog para, jer znam kako sam živela pre nego što je on došao. Ovamo mu se sestra i ja kao radujemo kad ga vidimo, kad nam kaže da nas voli, odgovorimo isto. Ali stvarno ga ne volimo, samo ga trpimo zbog bolje budućnosti. On kaže kako ima troje dece, ali nama stvarno ništa ne znači, sem što je dodatni novčanik, pored majke.