Svi su govorili da me žena vara ali nisam verovao!!!

Pričao mi komšiluk kako me žena vara nikada nisam verovao u to jer dosta ljudi je bilo ljubomorno…

pa su uvek nameštali jedne druge kako bi nekom propala porodica sve dok jedan komšija sa kojim imam jako dobre odnose rekao mi kako dolazi nepoznat muškarac dok sam ja na poslu, a to se dešava skoro svakoga dana pa sam odlučio da budem kod mog komšije nekoliko dana umesto na radnom mestu jer sam hteo da se uverim u to što pričaju.  Prvog dana nije bilo nikoga ali drugog dana primetio je moj komšija kako je došao taj nepoznati muškarac. Odmah je došao i rekao mi a ja se uputio ka svojoj kući, ušao unutra i zatekao ženu kako vodi ljubav sa njim uplasili su se kada su me videli, a moja žena je pokušavala na svaki način da mi objasni na kraju se ispostavilo da je to bio njen rodjeni brat koga ja nisam poznavo i nikada pre toga upoznao. Bolesno, nisam mogao da im oprostim i oterao sam je… -Videoteka-

 

Udala sam se prije 3 mjeseca, ali nikako se ne mogu odviknuti od prijašnjeg nalina život,izlasci, flertovanje, “veze” za jedno veče, jednom riječju ne mogu se odvići od uživanja u životu. Moj muž je sve suprotno od mene i prije par noći sam protiv njegove volje izašla sa drugaricama u klub, čisto da se malo naslušam jake muzike, da se opustim, ali spopao me neki klinac, cijelo veče igrao oko mene, ono upalio se ko umnjak da bi na kraju “upalio” i mene. Zaboravila sam na sve, da imam muža i da sam udata i u pola kluba se žvalila sa tim momkom, da bi kasnije završili u wc-u i imali na EX :)… Sve je bilo super dok se nisam vratila kući gdje me dočekao moj muž kome su “prijatelji” već javili da se žvalim sa nekim momkom. Tada me je najstrašnije izvrijeđao, čak mi je rekao da sam prljava drolja i da mu se gadim. Mnogo su me povrijedile njegove riječi, mislim da je pretjerao i da treba da barem pokuša da me razumije, jer nije lako i treba vremena da se čovjek prilagodi novom načinu života. Možda jesam malo pretjerala, ali nisam takve riječi od njega očekivala.

 

Bilo je tri sata posle ponoći, vraćala sam se sa trule žurke na kojoj su svi bili ili suviše napušeni ili suviše pijani da bi je*ali. Pi*a me je svrbela koliko mi se je*alo jer sam nedelju dana bila potpuno bez ku*ca. Sačekala sam taksi ispred zgrade i besno ušla unutra. Kako sam bila izazovno obučena za žurku, primetila sam da me vozač neprekidno promatra u ogledalu. Zagledala sam i ja njega, imao je preko 50 godina sigurno, debeljuškast i zadrigao. U momentu sam se zapitala da li mu je i ku*ac tako debeo, i shvatila da opako vla*im. Nisam mogla da prestanem da razmišljam o njegovom ku*cu. Pošto smo se približili mom kraju, morala sam nešto hitno da učinim i zavukla sam ruku pod haljinu i počela vidno da mastur*iram. Uskoro sam počela i da duboko uzdišem, dok on oči nije skidao sa ogledala. Primetila sam da se polako otkopčava. Uskoro se na vidiku pojavio njegov ku*ac. Bio je i deblji nego što sam zamišljala i dla*av. Nisam mogla da provalim dužinu odmah jer ga nije celog izvukao. Prošlo je minut dva u uzajamnom mastu*biranju dok nije pronašao pogodno mesto da se parkira. Izašao je iz auta dignutog ku*ca i ušao na zadnja vrata kod mene. Ja sam legla na leđa i spremno ga čekala.

Balavio je iznad mene otkopčavajući pantalone, a ja sam mu dohvatila ku*ac rukom, da ga malo dr*am pre nego mi ga zabije. Volim da osetim ku*c u ruci. Ispod nije nosio veš i njegova zver od ku*ca je landarala iznad mene, dok me iznenada nije gurnuo i silovito se zabio u mene. Gotovo da sam vrisnula od užitka kada me je taj gigant ispunio. Je**o me je divlje dok smo oboje dahtali, a njegova ja*a me lupala po g*zi. Osećala sam se fenomenalno kao da imam poludelu zver u svojoj p*ci, tako je divlje pulsirao njegov ku*ac i kretao se neverovatno brzo u meni. Odjednom se opustio i pritisnuo me celom težinom, osetila sam trzaje duž celog njegovog tela kao i toplinu koja se razliva mojom unutrašnjošću. Ispustio je dug uzdah:”Aaaaaaah!” Ja još uvek nisam dolazila do daha. Ništa nismo rekli jedno drugom, samo me ćutke je odvezao do doma, a ja sam ostatak noći provela sećajući se i ma*turbirajući.