Svi isto razmišljamo: Od sad. pa nadalje…. :D :D

Došli Haso i njegov advokat na sud i kaže Haso advokatu: Slušaj me dobro, ako uspiješ da dobijem samo godinu dana zatvora ova torba s parama je tvoja, ali ako ne uspiješ ima glava da ti leti, Jasno ? Dolazi sudija i izriče presudu: Godinu dana zatvora Haso presretan, grli advokata i pita ga: Je li bilo teško? -Uh, šuti bilo je đavolski teško!!! Haso ga upita : Zašto je bilo tako teško??? -Ma kako nije bilo teško, sudija navalio bio da te oslobodi!!!

Komisija za prijem radnika razgovara sa kandidatima. Ulazi jedan od kandida i postavljaju mu pitanje…: Komisija: I što smatrate da vam je najveća slabost? Kandidat: Iskrenost!! Komisija: -skrenost? Ja ne mislim da je iskrenost slabost… Kandidat: Je*e se meni šta vi mislite!!!…

 

Dođe Mujo na željezničku stanicu i vidi novi automat. Na njemu piše: Ubaci novčić, ovdje stavi ruku i mašina ti kaže ko si. Mujo stvarno proba i ubaci novčić. Automat mu kaže: Ti si Mujo i čekaš voz za Zenicu!! A Mujo ko Mujo hoće da zajebe automat, našminka se i opet ubaci novčić u automat. – Ti si Mujo i čekaš voz za Zenicu!! Ode Mujo u WC i vidi kondomat. Kupi kondom i navuče ga na glavu i opet ubaci novčić.– E, je*i ga Mujo, dok ti ovdje glumiš ku**c, ode ti voz za Zenicu!!!

Dođe čovjek sav usplahiren kod PSIHIJATRA… -Doktore,pomagajte ako Boga znate…neću dugo izdržati ovako…
Doktor pokušava da ga smiti pa kaže: Dobro, čovjeće, smirite se, pa ja sam tu da pomognem…dakle , šta Vas mučii…?! -Imam maniju gonjenja, kao da svi na ulici samo u mene bulje, samo se o meni priča, …gledam vijesti na televiziji, a ono prva vijest na mene se odnosi…noću imam ružne snove…priviđaju mi se neki plavi monstrumi…osjecam neku tjeskobu ! Doktor: -Dobro, dobro, ništa strašno, imao sam ja takvih u svojoj karijeri već na stotine… a danas postoje jako dobri lijekovi za to…hm, Dijagnoza je jasna – akutna Paranoidna Shizofrenija… Ali dobar znak je da ste svjesni vaše bolesti…, – nego, recite još samo, kada ste uočili prve simptome ovog stanja …? Tačno prije deset dana…kad sam pobjegao iz KPZ Zenica!!!

 

Plavuša se na poslu posvađala sa šefomakoji je bio bijesan zbog još jedne gluposti koju je napravila, pa joj u afektu kaže: Ne znam šta da ti kažem, ti definitivno imaš mozak među nogama!!. Drugi dan plavuše nema na poslu i javi se negdje oko pauze telefonom: Šefe, ne mogu danas doći na posao!! Šef će ljutito: Da, a šta ti je!!? -Dobila se izljev krvi u mozak.

Ciga ode kod frizera na šišanjei povede sa sobom ćerkicu, a usput joj kupi i mini pizzu. Dok se ciga šišao, znatiželjna mala cigančica se približi brici i gleda što ovaj radi .-imaćeš dlaka na pici” reče joj brico. -Znam, znam i si*e mi rastu odgovori mala cigančica…

 

Dobio Mujo novi stan, pa se hvali Hasi: Ma ljepota, prostora … imam sad ja svoju sobu, a Fata svoju, ne moram je više slušat’ kako hrče k’o krava … Haso: ma dobro Mujo, a se*sanje? -A to, … pa samo zviznem kad mi dođe i ona već na vratima.-A šta kad njoj dođe? -Eee, … onda ona otvori vrata pa kaže: Mujo, jesi l’ zviždao ti il’ komšija Suljo?