Sve po zaslugama :D :D

Doživio Mujo saobraćajnu nesreću u Hrvatskoj, liječenje po bolnicama. Po završenom liječenju Muju poslali u banje na rehabilitaciju. Nakon tri sedmice temeljito se oporavio, pa šalje Fati telegram Fato, produžili su mi kuru, hitno šalji 500 maraka. Pročitala Fata telegram ali nije skontala riječ „kura“i hitno odgovara: Šaljem ti hiljadu maraka, pa neka ga malo i podebljaju.

Rodila Fata dijete, i to dijete je bilo ful pametno. I oni sve pripremili … papice i lutkice …
a on im se dere: -Ja hoću kompjuter i logaritamske! I naznaju oni šta s njim nego ga daju u bolnicu da mu izvade pola mozga, pa će se ponašati kao normalno dijete. I vrate ga oni iz bolnice, opet mu stave pred njega papice i lutkice, A on se opet počne derat: -hoću kompjuter i logaritamske! I otišli oni opet kod doktora i rekli doktoru da mu izvadi ostatak mozga. I vrate se oni s njim iz bolnice, stave mu na sto papice i lutkice i sapću: -Nece valjda opet traziti kompjuter i logaritamske. A mali se zadere na sav glas: -Kakav kompjuter??? Kakve logaritamske???
Smjesta ovamo lične na pregled!!!

Mujo nikakav, umoran vraća se s posla, u hodniku vidi tuđi kaput. Konta neko doš’o u goste, ulazi u kuhinju ali Fate nema, otvara vrata spavaće sobe a Fata sa ljubavnikom. Ljubavnik jednu ruku stavio na uho a drugu stavio na Fatinu si*u. Mujo će ljutito: -Čovjeće šta ti to radiš? Ljubavnik će smireno: -Pa slušam muziku, dođi i ti stavi ruku na uho a drugu ruku na si*u. Mujo, zbunjeno priđe Fafi uradi što mu je ljubavnik rekao ali ništa. -Ja ništa ne čujem kaže mu Mujuo!!!
Uhh, dobro si, pa nisi ti stavio antenu!!!