Sve je počelo kao zeza i za sitnice ali poslije….!!!

Kada sam imala samo 16 godina počela sam da… hm… radim ONE STVARI za novac….

U početku je to bilo za dopunicu ili neki jeftini poklon, ali kasnije je postalo ozbiljnije. KASNIJE… Sa 17 godina je to bilo ozbiljno. Odvratno bih se osjećala svaki puta, ali morala sam zbog novca. Prije par dana mi se na TAJNI broj javio jedan nepoznat muškarac, dobio broj preko prijatelja i tako to… Dogovorili smo se da se nađemo u jednom hotelu nadomak grada. Nisam ni slutila sa kim se zapravo dopisujem. Otišla sam na dogovorenu adresu, a kada mi je otovorio vrata noge su mi se odrezale. Ispred mene je stojao moj prvi komšija NAJBOLJI PRIJATELJ mog tate… Par trenutaka sam stojala nijemo, a onda mi je rekao da uđem. Ima 54 godine, nikada se gore nisam osjećala, već se ovim poslom bavim 7 godina, ali ovo je ubjedljivo nagori trenutak. Hladan znoj me oblije kada shvatim sa kim sam bila, a još gore mi bude kada mi prođe kroz glavu šta da se u sobi pojavio neki rođak, ne daj bože TATA… Sve više razmišljam da prestanem sa ovim, par puta i jesam, ali… uvijek zareba neki novac, a jedini način na koji ga mogu zaraditi u ovoj usranoj zemlji je ovaj odvratni način.-Videoteka-

 

Zatekao sam ih… Danas sam sa kumom išao u ribolov, na rijeku… Nakon pola sata njemu je dosadilo te je rekao da on ide kući. Meni je bilo baš super, lijep dan i ja sam nastavio, međutim ubrzo mi je dosadilo obzirom da sam ostao sam. Spakovao sam štapove i krenuo kući. Nisam ni razmišljao na šta ću doći, šta ću vidjeti… Kada sam prilazio dvorištu bilo mi je čudno obzirom da je motor mog kuma bio pred mojom kućom. On inače živi na drugom kraju grada. Pomislio sam na razne stvari, ali nisam na ONO… Ušao sam u kuću i zatekao mog kuma i moju stariju kćerku kako rade ONE stvari… Poludio sam, čovjek koji mi je poput brata J **e moju rođenu kćerku u mojoj dnevnoj sobi. Krenuo sam da ga udarim, ali moja kćerka se ispriječila i rekla kroz suze da ga ne diram jer ga VOLI. Cijeli svijet se srušio na moja leća… Ima samo 19 godina… Ne znam šta da radim, objasnili su mi da su u vezi već dvije godine, TAJNOJ VEZI, obzirom da je i kum oženjen, ali kako je rekao već je pokrnuo proceduru da se razvede i želi da oženi moju kćerku. Stvarno ne znam ša da radim, njemu je 41 godina, oženjen je ima djecu… sad želi moju kćerku da oženi, što je najgore i ona želi to. Stvarno ne znam šta da radim, još niša nisam rekao suprugi, bojim se njene reakcije… Stvarno ne znam šta da radim, da li da sve ovo dopustim ili da pokušam da spriječim.

Morala sam da se dokazem pred drugaricama… Druzim se sa drugaricama koje su sve imale odnose sa momcima samo ja nisam i zbog toga me ponekad zezaju nisam to mogla vise da izdrzim pa sam prvom prilikom na izlasku u klub uhvatila dvojicu momaka odvela u WC… i vodila ljubav sa njima razvaljivali su me izmenicno cak i obojica odjednom na kraju sam ih naterala da mi prskaju po licu i grudima kako bi pokazala drugaricama da sam i ja imala odnose i to sa dvojicom istovremeno posto to ni jedna nije imala pa posle sam ja zezala moje drugarice.