Sve je ovo OK ali Ervin bi samo da kaže :D :D :D


Trčkara zeko šumom i vidi liju kako duva džoint. Kaže njoj zeko: -Ostavi lijo taj džoint. Haj’mo mi sportom protiv droge. Haj’mo trčati! I lija baci džoint. Trče oni dalje kad tamo vuk duva ljepilo. Kažu oni njemu: -Je*o te ljepilo, haj’mo trčati. Sportom protiv droge! I on baci kesu i pođe trčati sa njima. Tako oni trče i vide medu kako šmrče koku. Kažu oni njemu: -Hajde medo, ostavi to i haj’mo trčati. Znaš ono- Sportom protiv droge-. Baci medo koku i pođe sa njima. Trče oni tako, kad tamo dvije veverice igraju odbojke. Kaže jedna drugoj: -Joooj, vidi zeke što se nabob’o pa ih loži!

Zvoni čovjek na vratima. Žena otvora, a pred vratima stoji nepoznati muškarac i pita: Muškarac: -gospođo imate li vi pi**u? Žena mu šokirano zalupi vrata. Prošlo dan dva se ponovi se isto isti čovjek ponovo zvoni, ona otvara vrata i isto je ponovo pita Muškarac: -Gospođo imate li vi stvarno pi**u. Žena sva uzrujana, ispriča mužu šta je bilo. Muž najpre dobro opsuje perverznjaka. Kaže on ženi: – Ja neću otići na posao za slučaj da onaj čovjek opet dođe. Idućeg dana opet čovjek zvoni na vratima. Muž stane iza vrata, žena otvori, a pred vratima zaista isti čovjek i ponovo je pita: Muškarac: Sada već ljutito je upita. Imate li vi pi**u? Žena skupi svu hrabrost i kaže mu:: -Imam! A čovjek će:
•Onda recite svom mužu da koristi vašu, a ne onu od moje žene.

 

Jedne večeri predsjednik Obama i njegova žena Mišel odlučili su malo izaći iz “kolotečine” i otišli su na skromnu večeru u restoran koji nije pretjerano luksuzan. Dok su sjedili za stolom, vlasnik restorana je upitao predsjednikovo osiguranje može li nasamo porazgovarati s Prvom damom. Oni su se složili i Mišel je imala kratak razgovor s njim na drugom kraju restorana. Kada se Mišel vratila za stol, predsjednik Obama ju je zapitao: “Zbog čega je želio razgovarati s tobom?” Odgovorila mu je da je to njen stari prijatelj iz srednje škole koji je nekada bio smrtno zaljubljen u nju. Obama ju je pogledao sa osmjehom i rekao: “Znači, da si se udala za njega, sada bi bila gazdarica ovog restorančića.” Mišel je kratko odgovorila: “Ne dragi! Da sam se udala za njega, on bi sada bio predsjednik Amerike!”

Sretne Fata jaranicu Mersihu i Fata će njoj:-Hello Mersi! Mersiha iznenađena pa je i upita: -Bona Fato gdje ti nauči taj Engleski? -Bona lagan ti je Engleski, odeš i kupiš sebi radio i na jednoj ti stanici bona samo Engleski pričaju i jednostavno se nauči. Razdvoje se one a Mersiha će pravo u prodavnicu. -Jel’ bolan kol’ko košta ovaj radio?? Prodavač ljubazno kaže 30 eura -A jel’ kol’ko ovaj?? -E taj vam je izuzetno dobar ali je 100 eura -Ma daj ti meni ovaj od 30. Kupi Mersiha i ode. Poslije nekih desetak dana opet se one sretnu i naravno Fata će odmah: -Hello Mersi!! -Ššš…krrrr…ššš odgovori joj Mersiha.