Sve je bilo tako iznenada i nenadano!!!

Izasla sam sa drugaricom da prosetam malo u kasne sate bilo je oko jedan ujutru otisle smo do jednog parkica i sele …

na jednoj klupi da razgovaramo, caskamo pricale smo oko dvadesetak minuta a zatim je prosao jedan decko i dobacio nam nesto vezano za polni organ a mi smo rekle pa ako si toliki muskarac stani i izvadi ga mislile smo u sali a on je zaista izvadio i prisao nam izgubljene ne znamo sta da radimo, doduše imao je šta i pokazati, a moja drugarica je pocela da me gleda i olizuje usne a zatim ga uhvatila za onu stvar i stavila u usta malo ona malo ja, sve dok nije zavrsio nama u usta i po licu-Videoteka.

 

Sjećam se ona je na sebi imala minić i bretela, joj kakve je samo dobre noge imala mmm, a i sada također ima. Si*e je imala kao dvije dinje i jako utegnute. U mene ku**c se digao kao palica na pomisao o njima. Stigli smo kod mene kući. Nikoga nije bilo u kući. Tada smo otišli u moju sobu i onako legli umorni. Ja sam gledao u njene si*e kao dvije zrele dinje i njenu gu*u kao salivenu za gu*iti. Ona je gledala u mene svojim lijepim je*ozovnim očima. Pitala me je što bi sad radio, a ja sam odgovorio ja bih tebe i stao sam, a ona je rekla hajde završi rečenicu, a ja sam bio iskren i rekao sam ja bi tebe je**o, gu*io, igrao se tvojima si*ama. A ona se samo nasmijala i kleknula ispred mog ku*ca. Snažno je ga zgrabila onako kroz pantalone a ja sam bio sav na*aljen i spreman za s*x.

 

Čuvala dva čobana ovce pokraj puta, kad naiđoše dve plavuše sa autom,te ih pitaše za prenoćište. – “Znamo, ali nećemo vam džabe reći.” – “Dobro daćemo vam po 100 eura ako kažete.”– “Ništa eure, samo ako nam date reći ćemo vam.”– “Može ali samo sa kondomom, rekoše.”– “Šta je to kondom upita mlađi čoban?”– “To ti je nekakva gumica, kad je staviš na onu stvarku onda žena ne može ostati trudna.”– “Još i bolje reće mlađi i dadoše se na posao.” Prošlo mesec dana od toga, kad reče mlađi starijem: – “Znaš šta, ja više ne mogu sa ovim. Ja njega sad skidam pa nek ona ostane trudna koliko hoće.”

Spavao sam sa maminom prijateljicom koja koja je zaradila tako novac. Zivi u losim uslovima i cesto trazi od mame pare na zajam (nikad ne vraca) Inace obozava pusenje, je*anje od pozadi. Pitao sam je da li ide uz tu akciju i ljubljenje odgovorila mi je NE. Shvatio sam da se ne može sve u životu kupiti. JBG mnogo mi se sviđa mamina prijateljica. Ako ništa drugo bez obzira kojom se ona poslom bavi ima veliki rispekt od mene. Svaka joj čast. A mi ovamo znamo kao da nesto pričamo, a ja smatram da mi kao mušterije smo svi ma milion puta gori.

 

Imam 18godina iz Beograda sam zivim sa mamom i sestrom tata nas je ostavio i u ranom detinjstvu. Jedne večeri dok su mama i sestra gledale tv ja sam izvadio moj ku*ac u kupatilo i počeo d*kati te čijem nesto lupilo na vrata od kupatila ja otvorio vrate kad mama dr*a pi*ku ja sam se skamenio kad sam video mama me pogledala i uzela moj k**ac u ruke i počela dr*ati posle toga ga je stavila u usta i lagano počela pu*iti ja sam se samo prepustio u tom trenutku ulazi i sesta koja ima 15godina ona se zabezeknula kad je videla sta radimo ja i mama ali nam se ubrzo pridružila pu9ila su mi oba dve svr*io sam im u usta te sam uzeo mamu i počeo je je**ti u du*e a sestri sam lizao bra*avice napunio sam mami du*e mojom sp**mom počeo sam posle toga je*ati sestu u pi**u ona je jecala vristala posto imam ku**c od 19cm je ali smo se mozda jos pola sati od tad redovno imam trojku sa mamom i sestrom