Sve ima cenu, a ja sam svoju gorko platila!!!

 

Udala sam se prošle sedmice, a da sam znala koliki je DEBIL i GlUPAN vjerujte da nikada ne bih. Moram napomenuti da nikada nije želio ništa da imamo dok se ne vjenčamo i prva bračna noć nam je bila baš prva. Bili smo u krevetu i sve je bilo super prije toga, razgovor, zavođenje, poljupci… No, ono što je uslijedilo je bilo ludo. Svukli smo sve sa sebe i on je legao na mene, dakle u misionarskoj pozi. Napaljen kao bik trljao je svoj organ o mene, no samo to – negdje između moja “dva brda“ i samo blizu “nje“. Čekala sam i lekala kada će da GA ugura, ali to se nije dešavalo, pomislila sam da je to možda neka njegova predigra, no onda je završio, GOTOVO, svu me umazao te se izvalio na leđa kao pravi ljubavnik. On naprosto nije shvatio da ništa nije uradio ŠTA JE TREBALO DA URADI. Kasnije me još i pitao je li sve ok, jesam li zadovoljna? ŠTA BUDALI DA KAŽEM!?

 

Pre par dana sam prespavao kod svoje cure. Probali smo da se ne čuje ali nas je krevet izdao. Njena mama je otvorila vrata sobe naglo i rekla “ah ipak je zatvoren prozor, škripala promaja izgleda” odmah sutradan dobio sam zahtev od njene mame, mislio sam da će mi napisati da više ne dolazim ili da vodim računa kad upražnjavamo se*s, medjutim ona je počela s porukama “šta radiš?” na kraju dopisivanja dogovorili smo se da imamo se*s. Otišli smo daleko i ne kajem se. Rekao sam devojci da cu otici u Nišu kod teče, medjutim ja sam pozvao njenu majku da dodje. Kada je došla, nismo puno pričali odmah smo se bacili na se*s… malo me griže savest što spavam sa majkom moje devojke ali šta ću, uzbudljiv je ovaj život.

 

Ja sam prosečan momak, ni lep ni ružan, smuvam lepoticu devojku, zaljubim se u nju. Moji roditelji imaju para ja sam svesan toga da je sa mnom iz finansijkih razloga. Stupili smo u sek*ualne odnose posle mesec dana veze, pre toga nije dala… kada sam prvi put spavali nije prokrvarila, ona mi je bila prva sa kojom sam spavao, bila je široka što mi malo čudno bilo, klela se da je nevina… proslo je dosta vremena, redovno smo se heftali. Nema ničeg goreg nego kad saznaš da ti se devojka prostituiše! Sve to samo da bi zarađivala prokleti novac na taj beskrupulozan način! A ti je voliš, ne veruješ drugima, spreman si sve da uradiš za nju i onda dođu slike i snimci koji ti dokazuju suprotno! Na kraju, poenta jeste da je svrha naše veza i moje ljubavi prema njoj bila ta što je uvidela da sam se zaljubio, da je poštujem i volim, pa je želela da to iskoristi kako bi povratila poverenje oca koji je se sramio! Eto kako čovek može da ispadne budala kad je dobar, kad voli i kad veruje!