Švaler mi je bio obdaren ali sam ga izgubila…

Imala sam obdarenog švalera izgubila sam ga zbog moje krivice….

uvek sam za sve kriva JA.Kre*ala sam se s njim jer sam željela da neko bolji od muža preuzme ulogu moje va*ine. Znao je kako sa ženama, gde su slabe. I ne nisam bila toliko glupa da mu verujem, ali sam bila glupa da mu dam va*inu na svaki njegov poziv. Činio je da se osećam posebnom posle odnosa iako sam znala da mu to nisam bila. Menjao mog muža mesec dana i tada sam prekinula s njim jer nisam mogla izdržati da mi neko govori “volim te” bez da to oseća. Svi ljubavnici pre njega su ubili veru u ljubav u meni. On nije bio drugačiji. Danas sam eto doživjela da me nazove. Dobar je osećaj kad znam da oseća ono što sam traila od muža a našla u švalera.-Videoteka

 

 

Kad sam krenula u srednju pocela sam da se zabavljam sa drugom iz klupe,bilo nam je lepo stalno smo bili zajedno, prvi susret s penisom mi je bio kada sam sedela kod njega u krilu osetila sam da mu se digao i tad sam pocela da se pomeram… posle toga dr*ala sam mu na motoru kad me vracao iz skole. Uvece kad smo izasli u parku mazila sam ga dole i videla da mu se dize, u trenutku strasti pozelela sam da ga pu*im… bili smo do gasno nocu nikoga nije bilo osim nas. Otkopcala sam mu pantalone i krenula da pu*im. Posle te noci redovno smo ponavljali. Sedeli smo u istoj klupi i ponekad na sam mu dr*alla nikad niko nije primetio to, jer kad god mi je bilo tesko bio je uz mene, zato je zasluzio sve. Uvek je prvo mislio na mene pa tek na sebe,nismo se razdvajali,mnogo sam bila srecna sa njim…rastali smo se pre 3 godine jer je poceo da se druzi sa ljudima koji meni nisu odgovarali,,videla sam ga danas,nisam imala hrabrosti da mu se javim,samo sam produzila dalje i pocela da placem.Sad vec imam verenika,a jos uvek ga volim..

Bila jednom jedna mala djevojčica koja je željela da pronađe Sreću. Znala je da je čeka dug put do Sreće, tako da je spakovala pun kofer sendviča i sokova. Kada je otišla oko tri bloka dalje od svoje kuće, srela je jednu staricu. Starica je sjedila u parku i posmatrala golubove. Djevojčica je sjela pored nje i otvorila svoj kofer. Htjela je da uzme sok, ali je onda primjetila da je starica izgledala kao da je gladna, tako da joj je ponudila jedan sendvič. Ona ga je sa zahvalnošću uzela i osmjehnula joj se. Njen osmijeh je bio tako lijep da je djevojčica poželjela da ga ponovo vidi, pa ju je ponudila sokom. Ponovo, starica joj se nasmiješila. Djevojčica je bila oduševljena! Sjedile su tu cijelo popodne, jele i smijale se, ali nisu rekle ni jednu riječ.

Kada se smrklo, djevojčica je shvatila da postaje umorna, te je ustala i krenula kući, ali prije nego što je napravila nekoliko koraka, okrenula se, potrčala prema starici i snažno je zagrlila. Starica joj je poklonila svoj najljepši osmjeh. Kada je djevojčica kasnije otvorila vrata svoje kuće, majka je odmah primjetila neku radost i sjaj na njenom licu. Upitala ju je: “Šta si ti to danas uradila, pa si tako sretna?” Ona je odgovorila: “Ručala sam sa Srećom.” Prije nego što je njena majka mogla odgovoriti, dodala je: “Znaš šta? Sreća ima najljepši osmijeh koji sam ikada vidjela!”U međuvremenu, starica, blistajući od radosti, se vratila u svoj dom. Njen sin je bio zapanjen izgledom mira na njenom licu i upitao ju je, “Majko, šta si to radila danas, pa si tako sretna?” Ona je odgovorila: “Ručala sam u parku sa Srećom.” Zatim je dodala: “Znaš, ona je mnogo mlađa nego što sam očekivala.”  Pouka priče: Sreća je svuda oko nas. Samo trebamo da je dijelimo i činimo da je i drugi oko nas osjete.