Svakodnevne stvari koje stalno radite pogrešno!!!

Mi težimo da aktiviramo autopilot kada je u pitanju naša svakodnevna rutina, sve to radimo bez mnogo razmišljanja. Kao djeca, naučimo se jednostavnih zadataka kopiranjem odraslih. Samo jedan problem: nema dokaza da to rade ispravno. Odlučili smo da vam pomognemo da se osvrnete na svakodnevne stvari koje stalno radite pogrešno.

Položaj za spavanje

Možda ćete uživati u spavanju na stomaku, ali to vam upija hrbet i kičmu. Stres na kičmi može izazvati bol u mnogim drugim dijelovima tijela i rezultira manjim spavanjem i osjećanjem umora tokom dana. Spavanje na leđima je savršena pozicija za održavanje zdravlja kičme i vrata.

Položaj sjedišta u WC-u

Uvijek treba da spustite sjedište s toaletom ako ne želite da klice prolaze kroz vaše kupatilo (ručnik, četkica za zube, itd.). Svaki put kada ispunimo toalet, vretena voda se miješa sa sitnim česticama izmeta i širi ih u vazduhu.

Najbolje vrijeme za primjenu dezodoransa

Uređene fijoke

Kašljanje

Uvijek nam je rečeno da koristimo ruke da pokrijemo usta i nos kad kašljamo ili kišemo, ali ovo je potpuno pogrešno. Virusi se lako mogu proširiti kroz dodir – nakon kihanja ili kašlja, koristite ruke da otvorite vrata, dodirnite ulaznice i novac, ili držite rukohvat. Umjesto toga, koristite dio ruke kod vašeg lakta ili rukav kako biste smanjili širenje bakterija.

Čišćenje blendera

Nemojte trošiti vrijeme za čišćenje blendera kada se može očistiti za nekoliko sekundi. Samo sipajte u vodu, dodajte tečnost za pranje sudova i uključite miut dva. Gotovo!

Tastatura “noge”

Kada radite na tastaturi, obično vam je rečeno da proširite te male noge na dnu tastature kako biste bolje vidjeli. Međutim, trebalo bi da prestanete da koristite noge, jer mogu da vam zategnu ruke.

Viseće pantalone

Zadnja stvar o kojoj treba da brinete je nespretna linija na vašim pantalonama. Samo prorežite cjevčicu papira u dužinu, zavijte oko vješalice i zatvorite traku. Palnatone že biti bez neželjenih crta

Obućari

Stavite pertle kroz gornje rupe (kao što je prikazano na slici) da biste stvorili nešto što izgleda kao zeka. Zatim prekrižite i izvucite ih. Ovo će spriječiti da se odvežu najgorem mogućem trenutku. -Bright Side-

Pita mali Ivica tatu: Tata, što je to pijanac? Sine, vidiš li one dvije gredice na ogradi? Eto, pijancu se čini da su tamo 4 gredice. Ali tata, ja vidim samo jednu gredicu.

Sjedi medo u kafiću i pije rakiju. Ulazi zeko i naruči čaj. Medo eksira svoju rakiju idobaci mu: Pi*ko jedna! Zeko ga pogleda, eksira čaj, slomi šalicu o pod i istetura se van. Medo gleda u čudu. 20 minuta kasnije, opet ulazi zeko i naruči čaj. Medo eksira rakiju i viče: Pi*ko jedna! Zeko opet eksira čaj, slomi šalicu i izađe iz kafića, jedva. Medo gleda i ne vjeruje, pa odluči i on naručiti čaj. U tom trenutku ulazi zeko, naručuje rakiju, eksira i dobacuje medi: Pi*ko jedna!

Zaustavi policijska patrola pijanog vozača. Kolega, daj balon. – reče jedan policajac.A pijani vozač ga uhvati za ruku i kaže: Burazeru, nemoj molim te balon, sipaj mi u čašicu.