Svako veče spava sa drugim. Život žene koja se udala za petoricu braće….

Rajo Verma žena je Gudua, Badžua, Sant Rama, Gopala i Dineša, ne zna ko je od njih otac njenog deteta jer ima seks sa svima

Indijka Rajo Verma (21) iz Dehraduna na severu Indije udata je za petoricu braće, živi sa svima njima i svake večeri ima seks sa drugim. Nedavno je postala majka, ali nema ideju koji od njih je pravi otac deteta.
Dok Indiju skoro svakodnevno potresaju skandali zbog grupnog silovanja i maltretiranja žena, mlada Rajo je sama izabrala da ima više partnera i u tome ne vidi ništa čudno. Ona čak tvrdi da sa svojim muževima živi u skladu i da je njihova zajednica, koja broji čak sedam članova, stabilna. Svi zajedno žive i spavaju u straćari, a Rajo ima poseban raspored prema kojm ima seks sa svakim od njih.
– Na prvi pogled sve ovo ljudima izgleda čudno, ali ja se trudim da ne favorizujem nijednog od njih petorice – rekla je Rajo.

Ona se pre četiri godine prvi put udala za svog vršnjaka Gudua (21). To je bio ugovoreni brak sklopljen po svim hindu pravilima i običajima, pa je samim tim Gudu njen jedini zakonski muž. Međutim, običaj u njenom selu bio je da pored Gudua treba da postane žena i ostaloj braći, najstarijem Badžuu (32), Sant Ramu (28), Gopalu (26) i najmlađem Dinešu (18).

– I ja i moja braća spavamo sa njom i zbog toga nisam ljubomoran. Mi smo jedna velika, srećna porodica. Rajo nam kuva, čisti i čuva naše dete, a mi idemo da radimo i zarađujemo za sve nas – objasnio je Gudu.
Isto tako misle i ostala braća koji Rajo poštuju i kažu da je nikad nisu prevarili.

Majka bila u braku sa trojicom -Prema rečima mlade Rajo, njen način života predstavlja antičku tradiciju poznatu po imenu poliandrija. – Moja majka je takođe bila udata za trojicu braće, tako da sam znala da ću imati petoricu muževa kad sam se udala za Gudua i da ću sa svima njima spavati – istakla je Rajo.

 

BIZARNOSTI U SVIJETU:

U muslimanskoj praksi postoje stroga pravila koja se tiču spolnih odnosa parova, piše Trip Hobo. Ipak, u nekim muslimanskim zemljama, poput Irana, mladi par koji želi seks prije braka može zatražiti ‘privremeni brak’. Zatim par plati kratku proceduru i potpiše ugovor s naznačenim trajanjem takvog braka. Nakon toga, mogu uživati u seksu, a sve bez bez suprotstavljanja islamskom zakoniku.

U antičkoj Grčkoj seksualni odnos između starijeg muškarca i dječaka je bio uobičajena pojava. Dječaka se smatralo dječakom sve dok mu nije narasla brada. Stariji je muškarac podučavao i štitio svog mladog ljubavnika te mu je bio uzor. Veza s dječakom mlađim od 12 godina smatrala se neprimjerenom.

Seksualni život u plemenu Trobrianders u Papui Novoj Gvineji počinje već kada djeca navrše sedam godina. Djeca u to vrijeme igraju erotske igre i oponašaju seksualno ponašanje. Četiri do pet godina nakon toga počinju tražiti prave seksualne partnere i često ih mijenjaju. Žene su baš kao i muškarci odlučne u odabiru i mijenjaju partnera, a takvo se ponašanje čak i potiče. Nema tradicionalnog braka, ali se veza priznaje kao zajednica ako par zajedno jede najmanje godinu dana. Žene ostaje u kući svog ljubavnika umjesto da se ujutro vrate kući i čekaju da joj ljubavnikova majka donese jelo. Jednom kad jelo pojedu i nastave to raditi godinu dana, brak je priznat.

U siromašnom Nepalu, zemlji u podnožju Himalaja, ljudi su pronašli zanimljiv način zadržavanja ‘bogatstva’ u obitelji. S obzirom da svaki od sinova treba od roditelja dobiti komad zemlje nakon ženidbe, uveli su poliandriju. Tako roditelji biraju jednu ženu koju će braća dijeliti, a zemlja će ostati u obitelji.

Masturbacija faraona u javnosti u drevnom se Egiptu nije se povezivala sa seksom već s plodnošću. Faraoni su masturbirali u rijeku Nil kako bi povećali dotok vode. Prema vjerovanju, tok Nila je nastao masturbacijom egipatskog boga Atuma.

U Južnoj Karolini mušku osobu mogu krivično goniti ako zaprosi djevojku i ne venča se sa njom. Lažna prosidba ili odustajanje od braka podleže “uvredi protiv morala i pristojnosti”, i tehnički time vređate i samog Isusa Hrista. Ovo je izgleda definitvno država u kojoj djevojci ne smete reći “udaj se za mene”.