Supruga se čudno ponašala ali dalje ne znam šta i kako??! :(

Ovo sto ću vam sad napisati je istinita priča. Naime u braku sam više od 15 god. moja supruga…

izbegava odnose i sex imamo 1 do 2 puta godišnje. Prošle godine sam u njenom telefonu pronašao poruke u kojima detaljno opisuje s*x sa njenim ljubavnikom i kad sam skupio dovoljno hrabrosti pokazao joj poruke koje sam slikao. Ona mi je sve to priznala kako me je varala skoro celu godinu po hotelskim sobama. Ja sam zbog dece prešao preko svega oprostio joj prevaru al nisam zaboravio, a ona i dalje neće da ima nikakve intimne odnose sa mnom. Ne znam šta da radim. -Videoteka-

 

Druzim se sa drugaricama koje su sve imale se*ualne odnose samo ja nisam i zbog toga me ponekad zezaju ….nisam to mogla vise da izdrzim pa sam prvom prilikom na izlasku u klub uhvatila dvojicu momaka odvela u WC… i jeb*ala se sa njima je*ali su me izmenicno cak i obojica odjednom na kraju sam ih naterala da mi sv*se po licu i grudima kako bi pokazala drugaricama da sam i ja imala se*ualne odnose i to sa dvojicom istovremeno posto to ni jedna nije imala pa posle sam ja zezala moje drugarice.

Devojka i ja od kada zivimo zajedno imamo se*s svaki dan u razlicita doba zavisi kada se potrefi. Kontam da nas komsije vec pošteno hejtuju. Od pocetka našeg stanovanja u zgradi nikad nismo culi komsije da vode ljubav u inat njima heftamo se da se cela zgrada trese, moja devojka na engleskom vice na sav glas “ahh baby, fu*k my ass” svakog jutra cujemo kako se njih dvoje svadjaju zbog nedostatka se*sa, kontam da je komsinka ljubomorna na nas. Samo cekam kada ce biti “znate komsija razumem ja mladost i sve ali….

Imam 19 godina i spavala sam sa 27 muškaraca. Sa nekima više puta, a sa nekima čisto iz dosade na jedno veče, previše uživam u seksu i ne mogu bez istog, probala sam se*s sa dva muskaraca bilo je zadivljujuce iskustvo, nikad nisam bila povredjena od strane nekog muškarca, ali se ne mogu vezati, muškarce gledam čisto kroz seks, ništa više, i retko kad se ljubim. I jako sam privlačna (i drugi su mi to rekli, čisto da uputim).

Decko i ja smo zajedno godinu dana i 4 meseca. Sve je divno i bajno, uzivali smo u se*su, probali smo sve sto moglo da se proba osecala sam se kao najsrecnija devojka na svetu. Dok danas nisam usla na njegov profil i videla da mu je pisala moja sestra i nudila da spava sa njim, sve je bilo u redu i tad dok nisam videla da joj je on napisao da bi mogli nekad da se druze. A pre samo par dana je drugu rekao kako mu je super sa mnom i ne bi me menjao. Slag na tortu je to sto se on na sve to smejao, cak se i naljutio sto sam mu usla na profil. Smesno je kako zivot nekad u sekundi preokrene sve. Pre sat vremena sam bila srecna, sad sam slomljena, besna, sa zeljom da nestanem.

Imam 20 godina i pre godinu dana sam izgubila nevinost sa sadasnjim momkom. I za sve ovo vreme ja ne znam da li je prosao i jedan dan, a da mi nismo imali se*s. Bukvalno sam napaljena 24/7 uska sam i savrseno dobro osecam kada je u meni i kad god je prikladno mesto i vreme mi vodimo ljubav. Nekada njemu i nije do toga, ali ja budem ta koja navaljuje pa na kraju on i popusti..Nekada pokusam da se zadovoljim i sama, ali mi nije to to, jer zelim pravi se*s…Ne znam sta da radim vise, do juce sam bila nevina, a danas sam ninfomanka.