Supruga iz pakla: Svakodnevno tukla muža

Svakodnevno tukla muža, izgladnjivala ga i polijevala kipućom vodom, osuđena na višegodišnju zatvorsku kaznu.

Njih dvoje su se upoznali kao tinejdžeri na koledžu, a njegovo zlostavljanje počelo je brzo nakon što su se upustili u vezu.

22-godišnji Alex Skeel dobio je teške batine od svojih nevjenčanih supruga Jordan Worth, također 22-godišnjakinje – ona je držana iznoliranim od prijatelja i obitelji,

a među torturama kojima je mladić bio izložen je i polijevanje kipućom vodom !?

Nadalje, supruga mu nije davala da jede. Također ga je prisiljavala da oblači ono što ona kaže.

Ona je pred sudom priznala nanošenje teških tjelesnih povreda i uspostavljanje prisilnih kontrola nad svojim bivšim partnerima, pa je Kraljevski sud u Lutonu (Velika Britanija)

osudio na 7,5 godina zatvora. Presuda je donesena nešto ranije ove godine.

Njih dvoje su se upoznali kao tinejdžeri na koledžu, a njegovo zlostavljanje je počelo brzo nakon što su se upustili u vezu.

Prekinuto je tek u šestom mjesecu prošle godine, iako je Aleks zbog batina i tortura nekoliko puta morao tražiti medicinsku pomoć.

 

Sve se završilo nakon što su komšije čule šta se događa i pozvale policiju.

Kada je stigla Hitna pomoć utvrdili su da mladić ima povrede na rukama, kao i opekotine trećeg stepena na ekstremitetima, koje su bile prekrivene prozirnom folijom u nekoj vrsti pokušaja samoliječenja.

On je javno progovorio o svemu što se dešavalo, želeći podstaći druge žrtve nasilja da otvoreno prijave ono šta se dešava, prenosi Hayat.