Sudbina Vaša i Vašeg partnera je zapisana na dlanovima…

Pogledajte partneru u dlanove, i možete da otkrijete kakav je tačno u ljubavi. Samo proverite kako je postavljena linija ljubavi, i otkrićete sa kim tačno imate posla.

LINIJE SU ISTOG NIVOA

Prva varijanta
Ako vaš partner ima linije ljubavi na istom nivou, to je sjajna vest, jer to znači da su skloni ozbiljnim vezama, a ne avanturama. Racionalni su i ne vole nagle životne preokrete i odluke. U pitanju je senzibilna osoba sa prijatnim karakterom, i stalo im je do mišljenja okoline.

LINIJA LEVOG DANA JE NIŽE POSTAVLJENA

Snižena leva linija
Osobe sa ovakvom linijom ljubavi biraju starije partnere, jer su i sami stare duše, mudrije od većine svojih vršnjaka. U pitanju su osobe koje su odlični partneri, romantične su, ali se ne obaziru na društvena pravila. Često se vode šestim čulom i intuicijom umesto razumom, i gotovo uvek donesu pravu odluku.

LINIJA LEVOG DLANA JE VIŠE POSTAVLJENA

Povišena leva linija
Ova osoba ne žuri da uđe u ozbiljnu vezu, i ne smatraju da je “prava ljubav” uslov za srećan život. Međutim, kada konačno reše da se skrase kraj jedne osobe, obično biraju mlađe partnere, a često i različite nacionalnosti. Njih privlači izgled, a ne ličnost partnera. Vrlo su samopouzdani i nezavisni. Ako i dođe do raskida ili razvoda, lako to prebole i nastave dalje.