Stvarno tvoj otac pretjeruje!!! :D

Fata je nešto ranije otišla sa posla jednog petka, ali – umjesto da ode kući,provela je vikend zabavljajući se s prijateljicama . Kada se konačno vratila kući u nedjelju uveče, Mujo je dočeka na vratima i pripremio joj veliku svađu Nakon nekoliko sati vriske i dernjave, Mujo zastade i bijesno joj predloži: -A kako bi bilo da ti mene ne vidiš sljedećih nekoliko dana ? Fata nije mogla vjerovati, pogledala ga je, nasmiješila se i rekla: -To bi bilo sasvim u redu!! Ponedjeljak je prošao, a Muju nije vidjela. Utorak i srijeda takođe prođoše a da ga nije vidjela. Tek u četvrtak joj je otok malo splasnuo i mogla ga je vidjeti krajičkom lijevog oka ..

Imao Cigo osmoro dece, i kako nije imao novca za prehranjivanje još kojeg deteta, ode on do doktora da pita kako sprečiti da mu žena više ne zatrudni. Vrati se kući i upita ga Ciganka ima li pomoći. Cigo je izvede u dvorište, polegne u sneg i počne seksati. Stenje Ciganka i cvokoće od hladnoće: –Nnne mmogu vvišše… – Ššuti. Ako uđemo u kuću opet ćeš zatrudneti, mater ti cigansku! Lepo mi je gos’n doktor rek’o da svršavam vani!

Rekao učitelj đacima da kod kuće naprave maketu škole i da je donesu sutra. Sutradan svi lijepo donijeli makete,samo Perica donio jednu loptu od plastelina u obliku guzice, i na plastelinu jedna jedna rupa i oko nje trava i nekakve braon loptice Učitelj se začudi: -Je li, Perice, šta ti to predstavlja? -Pa vidite, ovaj plastelin je guzica, to je naša škola, a ova trava to smo mi đaci. -A ove braon loptice su govna -A, šta one predstavljaju? Pa učitelje i nastavnike