Stvarno ne znam kako da zabranim joj da dolazi kod nas… :(

Moja sestra ima 17 godina i uveliko je “tuče” pubertet, na njoj se vidi da je napaljena 24 sata dnevno…

i da bi se J sa svakim, znam jer sam to prošla prije nešto više od 10 godina. U posljednje vrijeme sve češće, dolazi kod nas i ostaje po 2-3 dana, spava kod nas. Izuzetno je lijepa i zgodna i plašim se da se šta ne dogodi između mog muža i nje, jer nekako osjećam da moja sestra gaji simpatije prema mom mužu. Što je gore, čak sam par puta “uhvatila” i pogled mog muža na zadnjici moje sestre. Prošli vikend je opet bila i slagala sam ih da idem ranije na spavanje i njih dvoje su ostali sami da gledaju TV u dnevnoj sobi. Ostavila sam vrata spavaće poluotvorena i osluškivala. Nakon nekih 20-ak minuta moj muž je počeo da je ispituje da li ima momka, gdje izlazi, a nakon toga joj je rekoa da je izuzetno lijepa i zgodna, da je sigurno san svakog muškarca, da može i da će moći imati svakog muškarca kojeg god poželi… Moji strahovi su se obistinili, moj muž je napaljen na moju mlađu sestru sada sam 100% sigurna. Ništa se konkretno tu veče nije desilo, ali ko zna da su bili sami, da ja nisam bila u drugoj sobi kako bi sve završilo. Ne znam kako da zabranim sestri da mi dolazi, jer ukoliko bude dolazila, pogotovo ako bude spavala kod nas i ako budu ostajali nasamo neizbježno je da se desi. Izluđuje me ova cijela situacija, ne znam kako da spasim situaciju, jer ako ih strast ponese i ako se šta između njih desi izgubiti ću i muža i sestru, ne znam kako bih to podnijela.-Videoteka-

 

Moj decko ima pe*is iznad prosecne velicineu obimu staklene case i kada moj decko svr*i, or*azam mu je mnogo snazan kao i meni. Kako vreme prolazi, erot*ki naboj medju nama dobija na jacini i to vec postaje opsesija, po ceo dan oboje cekamo samo da se kre*nemo. Problem je sto vec treci put za dva dana posle orgazma ne moze da dise,  oseca bol u predelu srca i izgleda kao da ce da dobije infarkt. Sinoc je rekao da cu ga ubiti se*om.

 

Ja sam i mlada i imam sve popunjeno na pravim mestima (kako se kaze) pa si nikad ne bi dozvolila da izadem iz kuce obucena do grla, uvek izadjem s pola gole gu*ice ili ogromnin dekolteom. Mozda samo imam previse samopouzdanja. Najgore od svega mi kada sam naletela na gradsku facu koji mi “prodao” pricu da ce me zeniti, bila sam nevina iako izgledam kao fantazija za svakog zagorelog muskarca, ja sam odlucila da se bodem u du*e, dobro ste culi. Zadovoljavala sam ga kako sam mogla, oral*no pa analno… pusta obecanja i lazi, samo sam to od njega dobila. Kad sam mu dosadila ostavio me zbog druge, svaki dan proklinjem sudbinu sto sam ga upoznala.

 

Sreli se Mujo Hasu u čaršiji i Haso upita Muju: -Mujo, bolan, čuo sam da imaš problema sa srcem, jes’ bio kod doktora? Mujo potvrdno klimne glavom, a Haso nastavi: – I, šta ti je rek’o? Mujo uzdahne: – Jarane moj, svašta mi je napričao. Moram prestati jesti meso s roštilja, masno meso, da moram ostavit’ rakiju i pivo, da se moram prestat’ nervirat’ zbog nogometa i da moram prestat’ trčat za tuđim ženama … Haso u nevjerici upita: – Bogami, ne valja i štaš’ sad? Mujo slegne ramenima: – A nema mi druge moram mijenjat’ doktora!