Stvarno čudna neka veza ali se*s je tu!! :D

Kasno u noći zvoni cigo doktoru bez prestanka. Izlazi doktor i kaže cigi: Šta je to tol’ko hitno pa si legao na zvono??
A cigo će zadihano: Doktore, pomagaj, žena mi se porađa na livadi!! Doktor brzo spakova torbu i cigom pravo na livadu. Stigoše oni i doktor da cigi da drži bateriju i poče porod.Izlazi jedno, drugo pa treće kad će cigo doktoru: Doktore, da ugasim bateriju oni izlaze na svjetlost!!!

Haso i Mujo dva jarana, sjede u parku i gledaju mlade dame kako šetaju i uzdišu. Pita Haso Muju: Jel’ jarane, kako te služi ona stvar?? Mujo pomalo vrti glavom i kaže mu: Ma kao da je student!!! Haso će: Kako bolan kao student??
Jarane, ja mu nađem posao, a on neće da radi eto kako!!!

Velika izložba ptica se održava. Šeta cigo pa da ubije dosadu, ode i ona malo da razgleda ptice. Polako šeta od jedneog do drugog kaveza i ko fol divi se ljepoti ptica. Nakon dužeg vremena stane pred kavez sa papagajem i začuđeno
gleda u papagaja. Šta si zno koji ku*ac u mene kaže mu papagaj Cigo se trzne pa kaže: U je*o mater, a ja mislio ti ‘tica!!!

Avionom putuje uglađeni gospodin,a do njega sjedi mali Perica. Jednog momenta da razbije šutnju, kaže uglađeni gospodin Perici: Čuo sam da se vrijeme putovanja skrati ako međusobno se razgovara!!! Perica ga pogleda i kaže mu:
A, o čemu to nas dvojica možemo razgovarati? Pa ne znam ali kako bi bilo da razgovaramo npr. o nuklearnoj enegriji? Gospodine, ideja i tema nisu loše, ali dozvolite prije toga da ja vas nešto upitam? Ma, nema problema samo pitaj, ja sam tu da ti sve kažem ako treba!! Gospodine, konj, krava i ovca jedu jednu te istu hranu danima. Ovca iz sebe izbacuje sitne kuglice, krava pljosnate kolače, a konj izbacuje komade suhe trave. Znate li zašto je to tako??
Uglađeni gospodin se bacio da razmišlja i nakon dva tri minuta kaže: Ne znam kako bi to rastumačio!!! Perica ga pogleda i sad mu kaže: A htjeli ste sa mnom da razgovarate o nuklearnoj energiji!! Kako da razgovaramo kad
niste sposobni za pričamo o običnom gov**tu.