Stvarno baba, šta je u pitanju?? :D

Navalio Mujo na Fatu u krevetu i kad su završili, zapali Mujo cigaru, lijepo se namjesti i ponosno upita Fatu: – Onda, Fato, kakav sam ja u krevetu? Fata promrmlja poluglasno: – Ko vulkan, moj Mujo … Mujo se zadovoljno nasmija: – Ih, ko vulkan! Šta kažeš, ba, tako sam dobar? Fata se okrenu prema njemu: – Jok, bolan, Mujo, nego se aktiviraš svakih pet godina!

Mujo se zamomčio. Došlo vrijeme da i Mujo obradi neku žensku. Svidila se Muji iz sela vrcava Fata, obleta Mujo i udvara se Fati. Fati jedan više manje i odlući Fata da spava s Mujom. Poslije provedene noći Mujo sav sretan kaže Fati: -Fato, mogu li ja tebe od danas da zovem Eva?? Fata ga pogleda čudno i kaže: -Zašto bolan Mujo??? -Pa, zato što si mi prva!!! Fata mu odgovori: Možeš Mujo ali ja ću tebe onda zvati Stojadin!! Muji ništa nije jasno, a što Bogati Stojadin??? -Pa Mujo bolan. Zato što si ti meni stoprvi…

Došla baba kod zubara sa 100 eura da da joj stavi zube. Sinko, daj mi neke zube za male pare, stara sam i ne mogu da jedem. -Imam, baba, porculanske. -Koliko oni koštaju? -500 eura. -Imaš li, sinko, neke jeftinije? -Imam, baba, drvene. Oni su ti 300 eura. -Joj, sinko, pa ja imam samo 100 eura, daj mi stavi bilo kakve za te pare. -Dobro, baba, imam za te pare, metalne zube. Samo kada ti ih stavim i kada odeš kući, ako se nađeš napolju kada je grmljavina i nevrijeme, ti ondazabij glavu u zemlju. -Dobro, sinko. Stavi on njoj metalne zube, ode baba u svoje selo.Jednog dana dok je čuvala ovce, poče da grmi, sijeva i baba se sjeti savjeta i zabi glavu u zemlju. Prolazio pored nje seljak, vide babu kako se na***ila, priđe joj otpozadi i obradi je Kad čuješ babu iz zemlje: -Udri, grome, al’ do zuba nećeš doći.

Vikend, dan prelijep za šetnju… Šeta Fata čaršijom i nosi peglu u ruci. Sretne kolegicu Mersihu sa Habibicom sjede i pijuckaju kaficu. Naravno Fata im se pridruži. Mersihi čudno zašto Fata nosi peglu pa je i upita: -Fato bona, šta će ti pegla?? A Fata će: – Ma jebem ti peglu. Svaki dan kad izađem iz kuće kontam jesam li isključila peglu, nisam isključila peglu!!