Stopira Mujo do Zenice :D :D :D

Stopira Mujo do Zenice , prolom oblaka, oluja.Kiša pljušti, jadni Mujo ne vidi ni prst pred okom, kad odjednom vidi svjetla od auta. Stane auto, a Mujo bez pitanja uskoči u njega .. U autu nema vozača, ali opet se on nekako kreće. Mujo se čudi… Pred njima krivina, kad odjednom se pojavi neka sablasna ruka na volanu i počne da okreće. I tako par krivina. Mujo više nije mogao izdržati nego iskoči iz auta, pa pješke do prve birtije … Naruči on rakiju i počne ljudima da priča o sablasnom autu i ruci . Vide ljudi da nije pijan, ali mu opet niko ne vjeruje. Kad nakon pola sata u istu birtiju uđu Haso i Suljo i vide Muju: Haso će Sulji: -Eno onog papka što nam je sjedio u sutu dok smo mi gurali!!!

Dolazi Fata ljekaru i kaže mu: -Doktorre, vjerujte stid me stati pred ogledalo, tako sam se udebljala ko krava. Ljekar je odmjeri i kaže joj: -Nemojte tako Fato, za vaše godine vi lijepo izgledate… -Jao doktore baš vam hvala!!! Ma nema na čemu, de sad otvorite usta i kažite: -Muuuuu

Učiteljica ulazi u razred i vidi na stabli piše: -Ja imam najveći!! Prepoznala učiteljica da je to rukopis Perice pa kaže: -Perice, polije časa dođi u moju kancelariju. Kad se čas završio krene Perica, okrene se i kaže: -Raja, jeste li vidjeli šta znači reklama!!!

Ibro kamiondžija sa šleperom došao do podvožnjaka i vidi fali mu 1 cm. da prođe. uzima čekić penje se na kamion i počeo da čekićem udara po konstrukciji šlepera. Staje iza njega šleper, izlazi vozač Haso i kaže mu: -Čovjeće šta radiš uništečeš šlepu. Ibro vidno ljut mu kaže: Jarane, samo 1cm mi fali!! -Ama čovjeće pa ispuši gume i biće sve u redu!!! -A, joj jesi mi pametan, pa ne zapinju mi gume!!!