Stoji predstoji niz operacija u oktobru, za koje će morati platiti vrtoglavih 35.000 eura.

  1. Popularni pjevači Stojanki Novaković Stoji predstoji niz operacija u oktobru, za koje će morati platiti vrtoglavih 35.000 eura.

Stojanka je nekoliko zahvata već zakazala za oktobar, a skoro je cijelo tijelo odradilo jedan od najboljih estetskih hirurga u Istanbulu.

Pjevačica će ovom prilikom koristiti skoro sve na svom tijelu, počevši od grudi i zadnjice. Plastičar će se pozabaviti i njenim licem,

na kom će također imati nekoliko zahvata kako bi izgledala nekoliko godina mlađe, a biće joj urađena i liposukcija, na koju će joj ukloniti višak sala sa stomakom i bokovom, piše Kurir.

Da je riješila da napravi ozbiljne promjene u svom fizičkom izgledu, kao i da će ponovno ići pod nož, nedavno je priznata i sama Stoja.

– Biće vremena za mene, da se malo namontiram, idem u Istanbul. Idem kod jednog plastičnog hirurga koji je jedan od najjačih u Europi,

tako da idem da se malo podmladim. Zaslužila sam poslijke toliko godina, jednostavno, meni to nije problem. Volim da lijepo izgledam.

Potrudiću se, imam pravo da jedem još mjesec i po dana – priznala je Stoja, i dodala da na remont ide samo zbog sebe.

Hoću da izgledam kako ja hoću, mene ne zanimaju botoks i silikoni. Ako hoću da imam 100 kila – imaću, ja sam ovakva kakva jesam.

Mene niko neće gledati kao ribu, niti ja to želim, sve to radim samo zbog sebe- reklama je folkerka.

U javnosti se već godinama polemiše o estetskim korekcijama koje je Stoja izvršila na sebi. Tako se prije nekoliko godina pojavila informacija da je izvadila

rebra kako bi izgledala mršavije, a nedavno se našla na meti kritika javnosti da se ne liči na sebe od pretjeranog botoksa i filera, zbog čega su joj oči sitnije,

a obrazi i jagodice neprirodno veći. Stoja je još 2004. godine ugradila silikone u grudi, ali je kasnije priznala da ih je izvadila.

– Ja sam imala grudi i ranije, pa sam izvadila silikone. Više ih nemam. Nema potrebe. Imala sam problema s leđima.

Silikoni su mi napravili veliki problem s kičmom, pa sam ih sa zadovoljstvom uklonila.