Stanje Darka Lazića se pogoršalo!!!

Stanje Darka Lazića, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći i nalazi se u komi, se pogoršalo.

Naime, kako prenose Novisti, pjevaču su otkazali bubrezi i jedno plućno krilo. Međutim, doktor iz KBC Zemun za Kurir je izjavio da se takve stvari dešavaju.

“Pratimo stanje. I dalje je isto. Ima malih pomaka, ali tu smo da kontrolišemo i pratimo. Djelimično ste u pravu za bubrege, ali takve stvari se dešaju”, rekao je direktor KBC Zemun.

Darko Lazić je navodno bio na dijalizi zbog problema koji su nastali sa bubrezima. Ljekari su odlučili da pjevač još ne može da bude operisan zbog zdravstvenog stanja u kom se nalazi. Donijeli su odluku da će ga zbog smanjenog rada bubrega prvo uputiti na dijalizu, a da će tek nakon toga odlučiti kada će biti podvrgnut hiruškoj intervenciji.

Kako je ispričao Darkov prijatelj i menadžer Miljan Vračević trenutno sve zavisi od njegovog organizma.

“Sada sve zavisi od toga kako će uspjeti sam da se izbori. Veoma je važno da ne dođe do nekog unutrašnjeg krvarenja”, rekao je Vračević.

Podsjetimo, Darko je jučee ujutru doživio tešku saobraćajnu nezgodu. U blizini kuće skrenuo je sa puta, njegov auto se prevrnuo na krov i potpuno uništio. Vatrogasci su pjevača jedva izvukli i sa teškim povredama odmah je prebačen u bolnicu na operaciju. Međutim, ljekari su poslije nekoliko sati pregovaranja shvatili da nije pametno da se operiše jer postoji mogućnost unutrašnjeg krvarenja, pa su ga uveli u vještačku komu. Nakon velike borbe ljekara, uspjeli su da stabilizuju stanje pjevača ali i dalje se vodi životna bitka.

Pjevač je zadobio serijsku povredu rebara, prijelom butne kosti i ima hematom na glavi.

IZVOR: 24h.ba