Šta to tamo šuška?? A tamo se koza Belka časti eurima!!!

Vijest o kozi Belki iz okoline Aranđelovca u Srbiji mogla bi se svrstati u rubriku “vjerovali ili ne”.

Naime, kako piše lokalni portal ” arandjelovacinfo.rs “, u domaćinstvu porodice Simić u selu Ranilović u općini Aranđelovac, koža Belka pojela je 20.000 eura, koju je obitelj spremila za kupnju 10 hektara zemlje.

Simići, ugledna porodica iz Ranilovića, riješila je da je proširi svoje imanje i za to je spremio velik iznos od 20.000 eura, kako bi kupio 10 hektara zemlje, ali je tog jutra sve krenulo po zlu.

“Ustali smo rano, prebrojali novac, jer je trebalo da dođe čovjek od koga kupujemo zemlju kako bismo potpisali ugovor i ljudi su platili, pa su stajale na stol u dnevnom boravku, a mi smo otišli da doručkujemo. Moj tast je izašao, kao i svako jutro, da je nahrani stoku, ali nije primjetio da nije zatvorio ulazna vrata i tamo je naš nesreća. Koza Belka koju smo imamo već nekoliko godina ušla je kroz otvorena vrata u dnevnu sobu i počela da jede pare sa stolom “, govori kroz suze uplakana snajka Milena.

“Kad smo čuli šuškanje i buku moj muž je ustao od stola i samo što ga šlog nije strefio. Belka je napunila sa stolom, ostalo je oko 300 eura, a sve ostalo je bilo posebno i napušteno. Muž od toga dana ne govori ništa, samo sjedi i šuti i gleda u jednu točku. Belka nas je zavila u crno “, rekla je snaja Milena.

 

Šta se krije iza vijesti da je koza pojela 20.000 eura?

Žiteljima sela Ranilović, kod Aranđelovca od jutros telefon ne prestaje da zvoni, a sve zbog kože po imenu Belka. Belka je “pojela 20.000 eura” izvjesnih porodica Simić, koja je spremljena za kupnju 10 hektara zemlje, objavila je lokalni aranželovnički portal.

Bizarne vijesti su ponekad istinite, ali ovo o kozi koji je ušla uz kuću i sa stolom pojela nečiju ušteđevinu nije. Stoga je i bijes mještane Ranilovića opravdan, jer će neko misliti da su bogati i postati meta lopova. Ljutiti Simići iz sela Ranilović, bili su vidno bijesni u razgovoru s novinarima beogradskog Blica.

-Telefon od jutros ne prestaje da mi zvoni. Prestanite da me zovete! Nemam ni kozu, nemam ni pare! – kratko je rekla Simićku iz Ranilovića, dodavši da nije čula za incident jer se “nije dogodio”. Kao što je objavio Aranđelovacinfo.rs, Simići, ugledna i čestita porodica iz Ranilovića riješila je da proširi svoje imanje i za to je spremio običnu sumu od 20.000 eura kako bi kupili 10 hektara zemlje. Ali ovo jutra sve je pošlo kako ne treba. U razgovoru sa novinarima portala Aranđelovacinfo.rs, jedan od ukućana navodno otkrio kako je došlo do toga da koza izmiče novčanice.