Šta bona dobro, nije dobro!!! :(

Udala se plavuša za sina jedinca. Prvo jutro pije plavuša i svekrva kafu, i svekrva kaže: Snaho da ti kažem odmah:
– ja ti ovako ujutru ustanem, sjednem da pijem kafu i ako zakačim šnalu na lijevu stranu, ne diraj me i ne govori mi ništa jer sam mnogo ljuta i nervozna. Ako je šnala na desnoj strani, dobra sam i raspoložena. Plavuša: A ja ti ujutru ustanem – nastavi snaha – istuširam se, drmnem dve-tri rakije, i jebe se meni na kojoj ti je strani šnala!

Pre nekoliko dana sam sa mužem otišla u grad zbog kupovine, razgledali smo robu, kupovali hranu i sitnice.Kad smo izašli iz jedne prodavnice, zatekli smo policajca koji je pisao prijavu za pogrešno parkiranje. Prišla sam mu i rekla:
-Zar ne bi mogli imati više poštovanja prema starijima? Ovo prvi put vidim, mi smo penzioneri, zašto kažnjavate ljude kad nemaju da plate? Policajac nas nije udostojio pogleda i nastavio mirno da piše prijavu. Onda sam mu rekla da je “nacističko g*vno”. Na to je podigao pogled, oštro me pogledao i nastavio da piše još jednu prijavu, ovaj put za izlizane gume. Onda mu je moj muž rekao da je “najobičnija pe*erčina”. Policajac je mirno popunio drugu prijavu, zakačio ispod brisača, i nastavio sa pisanjem treće. Potrajalo je to dobrih petnaestak minuta. Što je on više pisao, to smo ga mi više vređali. Ali u stvari, gledajući sa našeg stanovišta, nema nikakve veze sa nama i nije nas mnogo pogađalo. Naime, mi smo u grad došli autobusom. Eto, otkad smo u penziji, pokušavamo malo da se razonodimo i zabavimo. To nam je veoma važno u ovim godinama!!!

Petogodišnji dečak pita drugaricu:  – Šta ćes traziti od Deda Mraza za Novu godinu? – Jednu Barbiku! A ti? – Ja ću tražiti jedan Tampon! – Šta ti je to.. Tampon? – Pa ne znam tačno… ali na TV-u kažu da kad imaš taj tampon onda možeš ići na plažu svaki dan, voziti bicikl, trčati, raditi sve sto ti se sviđa – a da niko ništa ne primeti!