Sreća za mene pa imam baštovana :D

Udala sam se za coveka zbog interesa ali nisam nikada sanjala da ima tako mali pe*is nikada nisam uzivala…

u se*u sa njim prosto ne osecam nista samo glumim kako uzivam posto nikada ne izlazim bez njega ponekad ostanem sama kuci ali ne mogu izlaziti bez njega okruzena sam poslugom obezbedjenjem primetili bi kada pih bila odsutna neko duze vreme utehu sam potrazila kod naseg bastovana krijemo se po garazama, sobama jedino on moze da me zadovolji za sada nema narocito veliki pe*is ali dosta veci nego od mog muza i za sada mi odgovara samo se plasim da nas neko ne primeti dosta je veliki rizik ali isplati se.-Videoteka-

 

Usisavala sam auto od muža i našla mu iskorišćene kondome ispod sedišta,poludela sam od same pomisli da me vara sa nekom tamo dr*ljom, digla sam frku i skoro ga iz kuće izbacila, a on je samo ćutao. Onda sam postavila mikro kameru u auto i čekala par dana da vidim o čemu se tu zapravo radi. Kada sam pogledala snimke videla sam da sam pogrešno okrivila muža i da me on nije varao, nego je naš sin noću krišom uzimao kola i nalazio se sa mojom sestrom sa kojom se se*sao i na kojoj je trošio sve te silne kondome. Muž je to očigledno sve znao pa nije hteo da ga oda i samo je ćutao. Sad ne znam dal da ga izljubim od sreće jer nije muž taj koji me vara, ili da ga prebijem od batina jer je znao da mi  sin je*e sestru kao najodvratniju ku*vu.

 

Dolazi Mujo u policijsku stanicu, lagano se ljulja, nesiguran na nogama i dolazi do dežurnog policajca. Unese mu se u lice i promrmrlja: – Jarane, ja bi prijavio nestanak … Policajac se odmakne i zbunjeno ga upita: – Što vam je nestalo? Mujo se i dalje ljulja i jedva izgovori: – Moja žena … Fata … Policajac se uozbilji, uzme blok i krene zapisivati: – Doobro …. recite, kad je nestala ta Fata? Mujo mu lagan kaže: – Prije deset dana … Policajac ga zgranuto upita: – Pa dobro čovječe, žena vam je nestala pred deset dana, a vi tek sad prijavljujete? Pa gdje ste do sad bili? Mujo se nasmije i kaže: – Pa slavio s jaranima u kafani …

 

Sjedi zeko ispod drveća u hladovini. ciagara u ustima, piva otvorena pored njega. Nailaze krave, pa će jedna krava zeki: -Ma, kako te nije sramota, tako mali a već pušiš i piješ!!! Zeko mrtav hladan joj odgovori: -Ma, ko si ti da mi to kažeš, pogledajte sebe!!! Krava će iznenađeno: -A, šta to nama fali?? -Kako šta, pa pogledajte kolike ste, a još grudnjak ne nosite.

 

Bili gubavac i narkoman u zatvoru i razmišljaju kako da pobegnu iz zatvora.. Jednog dana prolazi čuvar i ispadnu mu ključevi ispred njihove ćelije.Gubavac pruži desnu ruku da dohvati ključeve, njemu ispadne desna ruka.On pruži levu ruku da dohvati ključeve njemu ispadne i leva ruka. On jadnik pruži desnu nogu da dohvati ključeve da ih uzme narkoman da otključa ćeliju i da pobegnu njemu mučeniku ispadne i desna noga. A narkoman stoji u uglu ćelije smeje se i kaže: – “Tebraa, ti još maloo pa izaš’o”