Sreća njena pa trudna je!!!

Danas sam doživio strašan udarac :(… Radim u rudniku i danas kada sam se vratio s poslai legao sam.

Žena je otišla do kupatila da obrije i podmaže gu*u za akciju, lezim i čekam, odjednom VRISKA… čujem iz kupatila dozivanje… moja žena iz sveg glasa vrišti UPOMOOOĆĆ, UPOMOOĆĆ. Verujte noge su mi se odsekle od straha, obzirom da je trudna, šesti mesec, ma svašta mi kroz glavu prošlo. Skočim kao bez glave… počnem da je dozivam, ali u tom trenutku muka, nije se odazivala na moje povike, najgore stvari su mi tada prosle kroz glavu, pokušavao sam na razne nacine da otvorim al nisam mogao i šta ću morao sam razvaliti vrata. Kada sam ušao u kupatilo, vidim moju suprugu kako se skupila u ćošku i sva uplakana gleda ispred sebe u nekog pauka. Da nije trudna razvalio bi je od batina, toliku dramu napraviti zbog gluposti, zbog pauka, ma ne mogu da verujem. Crnčim pod zemljom, radim kao konj i kada dođem kući treba da se sekriam zbog gluposti umesto da uživam u se*u. 10 godina života mi je danas oduzela, ali porodiće se ona. Šta je to u ženskom mozgu pa su tako glupe, ccc…  Videoteka

Uhvatili Muju u pljački banke i odveli ga pred sudiju Sudija: Mujo zeliš li ti da vratiš pare pa da te pustimo,
ili da odlezis robiju u zatvoru?Mujo će na to: Dragi sudija ja da sam mislio da vratim pare ja bi digo kredit!!!

Došao Piroćanac u poljoprivrednu apoteku da kupi sprej protiv mušica. Prodavac mu ponudi dva spreja: Ovaj košta 5 km i ubija oko 1.000 mušica, a ovaj vam košta 10 km i ubija oko 5000 mušica. Piroćanac se okrene i pođe iz radnje. Pa kuda ćete?  upita prodavac. Da si izbrojim mušice, odgovori Piroćanac.

Hvali se Englez kako je ženi za rođendan kupio Porshe i da ide od 0 do 100 za 7 sekundi. Francuz kaže: A ja sam svojoj kupio Ferrari i za 5 sekundi ide od 0 do 100. Bosanac sluša pa kaže: Ja sam svojoj Fati kupio poklon, i za 1 sekundu ide od 0 do 100. Englez i Francuz će uglas: Ma, nemoguće, pričas gluposti, to ne postoji … a šta si joj to kupio?! Vagu! – odgovori Bosanac.