Srbin i papagaj u avionu :D :D

U avionu putuju Srbin, papagaj, a sve ostalo stranci. Nailazi stjuardesa, a papagaj će:

●Jao, što si lepa, što si zgodna, što imaš lepe noge. I kad god prođe stjuardesa, on joj to govori. Video Srbin od papagaja pa počne i on govoriti: -Joj, što si lepa, što si zgodna, što imaš lepe noge, moja majka bi volela da joj budeš snajka! Njoj to dosadilo pa se obrati pilotu, a on joj kaže da ih izbaci napolje. Tako i uradi. Izbaci ona njih, oni padaju, a papagaj leti oko Srbina i pita: ●Je l’ znaš ti da letiš?A ovaj će: -Ne znam. ●Pa šta se onda kurčiš?!

 

Putnički brod prolazi pored malog pustog ostrva u Tihom okeanu.Putnici sa broda vide na ostrvu čoveka duge kose i brade kako skače, urla i maše rukama iz sve snage. Jedan od putnika upita kapetana: -Ko je ono na ostrvu? -Ne znam, ali svake godine kada ovuda prolazimo, on totalno podivlja.

Neiskusna učenica se sprema za maturskoj proslavu, te pita majku:– “Mama ako poljubim dečka da li ću zatrudneti?” – “Ma sigurno ne!” – “A od oralnog seksa?” Majka u šoku: – “Nećeš ni od toga!” – “A od analnog seksa?” Majka će van sebe: – “Gospode Bože! ‘ćeri zar si sve to htela da radiš na maturskoj? – “Ne mama, ne uzbuđuj se, ja samo hoću saznati ko je otac!”

 

Žali se punica zetu:-Zete, nije mi dobro imam tumor Zet ko žali punicu pa kaže punici: -Punice vidiš dole onaj potok’ -Vidim zete. -E, pa svaki dan idi dole i maži se blatom iz potoka. -To će da mi pomaže? -Paaa ne baš, ne pomaže, ali moraš se polako privikavat na zemlju.

Kad se neko pravi nevinašce. Sestra: -Hajde progutaj ovu pilulu. Pacijentkinja:- Ne mogu sestro pa da me ubiješ! Sestra: -Hajde ne izmotavaj se, tolike ku*ce si progutala a ne možeš pilulu!

 

Vraćao sam se kući u kasne sate i vidio komšinicu kako plače.Vjerovatno su bili neki ljubavni problemi. Kroz plač jecajuči je rekla da će se baciti pod voz. Ja šaljivdžija po prirodi u šali sam rekao: -“Kono zašto pod voz baci se pod mašinovođu” ( ja sam mašinovođa ). Takav sam šamar dobio da i poslje godinu dana nemam snage da je pozdravim.

Mujo viče za vrijeme svađe sa Fatom… -Dosta mi je više!!! Prekini!!! Nećeš mi govoriti šta da radim!!! Prekini!!! Ja sam gazda ove kuće!!! Sad ću otići sa prijateljima u kafanu da se napijem!!! Jel’ ti jasno??? Doći ću jako kasno kući i jako, jako pijan!!! Pogodi ko će mi skinuti cipele kad se vratim??? -Patolog. mirno mu odgovori Fata….