Sramotno od žirija Zvezda Granda, niko joj nije čestitao…

Pobjednica muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, Džejla Ramović kaže da joj niko od članova žirija nije prišao nakon proglašenja i čestitao joj na uspjehu, ali opravdava to time što se je dugo zadržala na bini, a oni su otišli.

Džejla Ramović odnijela je ubjedljivu pobjedu u izboru za ovogodišnju zvijezdu “Granda”, međutim čestitke stručnog žirija su izostale. Iako su je tokom takmičenja mnogi mentori hvalili, Džejli niko nije uputio žive čestitke nakon pobjede, ali im mlada pjevačica to ne zamjera.

– Nisu mi čestitali drugi članovi žirija. Bila je gužva na sceni, ne znam ni da li su mogli da mi priđu, a i ja sam se puno zadržala. Mnogi su otišli kada sam ja završila svoje obaveze na sceni, tako da možda su neki imali namjeru da mi čestitaju, a možda neki nisu, ne znam. U suštini vjerovatno bi čestitali da su mogli – tvrdi mlada zvijezda.

Džejla ističe da joj se još uvijek nisu sasvim slegli utisci nakon pobjede, kao i da svakodnevno dobija mnogobrojne poruke na svom profilu na Instagramu.

– Utisci su se donekle slegli, ali nije još uvijek sve mirno i dalje mi pristižu pohvale i poruke, ali i neke male kritike. Ja sam zadovoljna i lijepo se osjećam, to je najbitnije. Dobila sam dosta poruka, nisam još stigla sve da ih pročitam, ali ono što sam ispratila sve su bili komentari da su ponosni. Tako da mi je srce puno kad čujem da su moji pratioci ponosni i da sam im ispunila očekivanja – kaže nova zvijezda “Granda” i dodaje da je kritike više ne pogađaju toliko:

– Ja sama za sebe kažem da mi neki dijelovi pjevanja nisu bili okej u finalu i da nisam bila zadovoljna, ali ove negativne komentare koje dobijam su uglavnom od ljudi koji me kritikuju od samog početka i provlače to kroz cijelo takmičenje. Naravno da to prihvatam, svako ima pravo na svoje mišljenje i tu nemam nikakav uticaj. Mogu samo da se trudim da im se svidim, ali okej sam sa svim kritikama.