Šokantne fotografije Lepe Brene, Breno, lice ti je kao da imaš 80 godina, plati tretmane!

Kod nekih pacijenata može čak i u poznim godinama da da rezultate ukoliko je osoba kasno počela da koristi botoks ili hijaluron.

Ali, ukoliko je neko u ranoj mladosti počeo da se “bocka” ili odlazi na zatezanje lica, njemu u starosti ne gine plastična hirurgija.

– Kako neka koža reaguje na određene supstance i u kojoj meri one daju rezultate zavisi i od genetike, ali i načina života.

Ovde se očigledno radi o osobi koja je predugo kosristila filere, ali i koja je tokom godina imala oscilacije u kilaži– zaključuje doktor.

S druge strane, Brena uspešno briše godine na svom Instagram nalogu zahvaljujući raznim aplikacijama koje joj zatežu lice i smanjuju godine.

Lepa Brena pre nekoliko dana bila je tema rasprave na društvenim mrežama jer se na snimanju jedne emisije na RTS pojavila sa vidnim borama na licu i lošom šminkom,

a takva je došla i na predstavu “Lepa Brena project” preksinoć u društvu Aleksandre Prijović i Mirjane Antonović. I ponovo je tviter zajednica bila prepuna negativnih komentara.

Da li zbog lošeg osvetljenja, ili je Breni lice preko noći ostarilo, ali pevačica zaista jeste pokazala da ima dosta bora i da se to više ne može sakriti ni jakom šminkom.

Njena fotografija brzo je preplavila društvene mreže i izazvala salvu komentara.

– Šta je sa ovom ženom? Odakle ove bore, izgleda kao da ima 80 godina. Grozno. Toliko para, a nigde ukusa. Ženo, uloži u tretmane – glasio je jedan od njih.