Sličnosti između studenata i penzionera

Pogledajte ove dokaze i uvjerite se koliko stvari spaja ove na prvi pogled nespojive kategorije stanovništva. Nespojivo a tako istinito. Uvjerite se sami!!

Koristite iste popuste

Ustajete u “čudna” doba! 

Uvijek prigovarate političarima! 

Svakodnevno vaš život napuštaju stari prijatelji! 

Često ne možete bez “lijekova”!

Izazivate nerazumijevanje okoline! 

Rado bi pobijegli od svojih godina! 

Čovek vrlo nesretan u braku vraća se kući potpuno pijan. Žena mu otvara vrata: – Dakle? – Zamuckuje on i petlja jezikom – Ja zbilja nemam sreće. – Kako to? – pita ga žena. – Celu večer sam pio da te zaboravim, a sada te vidim duplo!
Razgovaraju dva prijatelja o ženama. Jedan tvrdi kako se najbolje oženiti učiteljicom.  – Zašto, pa, zar nemaju radnice u pošti ili medicinske sestre veće plate? – Možda, ali ona koja radi u pošti, kad dođe kući, kaže ‘platiti, molim’. Kad medicinska sestra dođe kući, ona kaže ‘sledeći, molim’. Jedino učiteljica kaže ‘hajde da sve opet ponovimo…’
Muškarac i žena koji se nikada ranije nisu sreli, koji su oboje već bili venčani, našli su se nekom greškom u istom spavaćem kupeu trans-kontinentalnog voza. Oboma je bilo nelagodno u početku, ali su ubrzo zaspali umorni, on na gornjem krevetu, a ona na donjem. Negde oko 1 ujutro on se nagne, pažljivo probudi ženu i šapnu: – Gospođo, izvinite što vas budim, dali biste mogli da mi dodate rezervno ćebe is ormana? Strašno mi je zima. – Imam bolju ideju, – odgovori ona – samo za noćas, da se pravimo kao da smo venčani. – Ohoho, to je fantastična ideja! – Odlično. – odgovori ona.- Pomeri dupe i uzmi sam svoje prokleto ćebe!