Slavne osobe koje dokazuju da je dob samo broj….

Gledajući neke slavne osobe, moglo bi se pomisliti da znaju tajnu vječne mladosti.

Inače, kako možemo objasniti činjenicu da izgledamo 10 ili čak 20 godina od svoje stvarne dobi? Znanstvenici su nedavno napravili  istraživanje  koje dokazuje da ljudi stare različitom brzinom. Ta brzina uglavnom ovisi o vanjskim čimbenicima, a ne o genetici, kao što smo prethodno mislili. Dobra vijest je da možete izgledati mlađe ako se redovito bavite sportom, jedete pravu prehranu, koristite usluge kozmetičara i odustajete od loših navika.

Miranda Kerr, 35 godina

Supermodel  Miranda Kerr  već ima 35 godina, ali zahvaljujući njezinoj dječjoj licu, velikim očima i rupicama na obrazima, teško je povjerovati. Danas je majka dvoje djece i jedan od najtraženijih modela.

Iman, 62 godine

Somalijski model Iman se nije mijenjao tijekom godine. Muza legendarne udovice Yves Saint Laurenta i  Davida Bowieja  prošle su godine napunila 63 godine. Međutim, teško je povjeravati da je čak i preko 40 godina.

Ellen Page, stara 31 godinu

Čini se da se Ellen Page nije promijenila otkako je glumila u   Juno  , međutim, prošlo je 12 godina. Možda je zbog njezine tinejdžerskog stila odjeće ili činjenice da nosi vrlo malo šminke, ali glumica i dalje izgleda kao da je u srednjoj školi.

Christie Brinkley, 63 godine

Osjećam da je model  Christie Brinkley  naučila zaustaviti vrijeme. Budući da ima 64 godine, još uvijek izgleda tako mlado i svježe. Vjerojatno je njezina tajna u tjelovježbi. U dobi od 62 godine, Brinkley se pojavio na stranicama posebnog izdanja   Sports Illustrateda  u kupaćem kostimu, s kćerima pokraj nje.

Jane Fonda, stara 81 godinu

Legendarna glumica prošlog je dana 81. godinu, ali ne izgleda kao njezina godina. Jane Fonda je još uvijek aktivno snimljena u filmovima. Nedavno je objavljena nova komedija pod nazivom  Book Club  , gdje je imala jednu od glavnih uloga.

Andie MacDowell, 60 godina

Gledanje elegantan i elegantan  Andie MacDowell  , teško je prihvatiti činjenicu da je već navršila 60 godina. Nije se promijenila u posljednjih 20 godina i još uvijek dobiva uloge srca u filmovima.

Samuel L. Jackson, 70 godina

Samuel L. Jackson  već ima 70 godina, ali je više nalikuje sebi od  Pulp Fictiona,  nego starca. Glumac aktivno objavljuje postove na svojoj Instagram stranici i njegov raspored snimanja je pun mjeseci unaprijed.

Kome biste dodali ovaj popis? IZVOR: Bright Side