SLAVICA BEZ MAJICE ZAIGRALA OKO ŠIPKE U STRIPTIZ KLUBU!

Isplivao šok snimak, a pjevačica sve OBJASNILA!

Na jednoj Instagram stranici osvanuo je snimak Slavice Ćukteraš iz striptiz bara, na kom ona igra oko šipke bez majice, samo u brusu i farmerkama. Snimak je brzo sklonjen.

Međutim, neko od korisnika Instagrama ga je sačuvao, pa je sada ponovo aktuelan.

 

Slavica Ćukteraš se i sama oglasila ovim povodom na svom Instagram storiju i objasnila da je riječ o poslovnoj saradnji i da je tamo samo htjela da snima spot.

“Pošto sam obavještena da će se u javnosti pojaviti snimak koji bi mogao da se protumači na razne načine, želim svima da odmah razjasnim neke stvari.

Snimak je nastao u jednom striptiz baru gdje sam bila sa svojim saradnicima, jer smo imali u planu da na tom mjestu snimamo spot za moju novu pjesmu. 

Iako je zabranjeno snimanje telefonom na takvim mjestima, zbog toga što sam ja javna ličnost, neko je poželio da na ovaj način ukalja moj ugled. 

Kao što se može vidjeti, ja jesam igrala oko šipke, ali to nije ništa novo, jer sam već to i sama objavljivala na svom Instagram nalogu i

znalo se po mojim izjavama u medijima, da želimo da napravimo spot u kom će tako nešto biti”, napisala je Slavica i dodala:

“No, razumijem senzaciju, iako je nema. Iako sam ja EKSKLUZIVNA, ovdje ekskluzive nema jer nije novost da sam išla u striptiz klub, pa tamo sam i rođendan slavila.

No, kako je ovo trebalo da bude poslovna tajna, a i kao što rekoh zabranjeno je snimanje telefonom na takvim mjestima, neko će morati da snosi posljedice.

Ostajte mi dobro i ne nasjedajte na senzacije gdje ih nema. Voli vas vaša Slavica”, bila je jasna Slavica, a zatim je objavila i prepisku kao dokaz.

Da nema šta da krije Slavica je dokazala i time što je objavila sam snimak iz striptiz kluba!