Slagala sam sadašnjeg dečka i grize me savest…!!!

Sadašnjem dečku sam na početku naše veze rekla da sam prvi oralni se*s pružila bivšem…

da ne bi pomislio da sam neiskusna i uplašio se i pobegao od mene tako nevine, onda me grizla savest sto sam slagala pa sam pozvala bivseg da ga or***no zadovoljim da ne bude da sam slagala. Sada shvatam da me nikad ne bi drugačije gledao da zna da nisam imala pojma ništa o tome pre njega, ali nisam sigurna da li da mu priznam da sam ga slagala.-Videoteka-

 

Imam 19 god i prilicno sam zgodna i razvijena. U s*xu sam pomalo ekscentricna. Volim grub s*x pravo rasturanje ali to sa dosadasnjim momcima nisam imala prilike da probam. Sve se svodilo na klasiku i moje neumorno dr*anje pic**ce uz ero*ske price i ponocni program…imam prilicno kuratog decka ali veoma finog sve dok skoro nisam otkrila njegovu mracnu srtanu. Sve je pocelo na kanpovanju na fruskoj gori. Bilo je veliko drustvo, nas 5 devojaka i osam momaka… sreca ili nesreca uspela sam da ubedim moje da cu spavati kod sestre a tu noc uopste nisam spavala. Devojke su morale kuci a ja sva vazna ostajem u satoru, da zlo bude vece dosta se pilo a ja sam bila poprilicno slobodno obucena tako da su moje sis***ine stalno ispadale iz majce a sorc mi se nemilosrdno uvlacio u gu*u. izazivala sam momke, flertovala sa njima dok je ovaj moj slagao face i pio enormne kolicine piva.

U jednom trenutku otisla sam da pi*kim u sumu a on se ubrzo stvorio ispred mene i opalio mi takav samar da sam sela na travu. To me je iznenadilo a da nebi dobila jos koji hitro ga uhvatim za sorc i rekla mu, bolje me je*i. je** svoju kur**cu. Dal’ je to bio okidac svega, ne znam, opali mi jos jedan samar i izvadi poludignutu ku**inu iz sorca i nabi mi usta. Lice mi je bridelo ali sam ga dudlala kao luda, najednom me uhvati za kosu i poce da vuce prema satoru. Preostala tri druga su iskolacenih ociju gledala, moj dragi samo rece, sad ces k***o dobiti sta si trazila.

 

Upoznala sam jednog matorca koji je posle par izlazaka zaokupio moju paznju. Iako po godinama moze skoro deda da mi bude, pocela sam da furam sa njim. Dok sam bila fina cupi (pre onog dozivljaja iz Svice) furala sam sa generacijski bliskim likovima. Sema sa matorcem je za mene bila novina. Moj „decko penzos“ je pored toga sto je pun kao brod rasadnik lepih manira i intelektualne sirine. Posle galerije kulova sa asfalta cijih sam se ku**eva naprimala i nasisala u moj zivot su se vratile nekada meni vrlo bitne vrednosti, lepi maniri i intelektualna sirina muskarca. Moj torima mi je pruzio raskosan zivot i za kratko vreme sam nebrojeno puta uzivala u otmenim restoranima i hotelima, skupocenoj garderobi, autotmobilima i izletima. Osecala sam se kao mlada sponzorusa iz sveta sou biznisa, koja seta matorog punisu. Ipak, veza sa njim imala je i slabosti. Pri retkim i kratkotrajnim ere*cijama, njegov ku**ic je jedva dobacivao do trinaest- cetrnaest centimetara, pa i takav je vise licio na zele nego na k**ac u erekciji. Pu*ila sam mu do iznemoglosti i uvijala se u s**si vesu igrajuci prljavi str*ptiz kako bi njegove kratkotrajne ere*je*strasnu bezvoljnost i pocela da razmisljam da ga sutnem. Skljokala sam se u fotelju i razmatrala argumente za i protiv te odluke. Olučila sam, ostala sam matorcu verna.