Skinule odjeću i pokazale kako varaju sa fotografijama na društvenim mrežama

Mnogi od nas se dive djevojkama koje drže do svog izgleda. Izgledaju savršene, bez ikakvih nedostataka…

..a one se hvale da se bave fitnnesom, paze na ishranu i izgledaju bez grama masnoće viška na tijelu. Ali istina od te percepcije je daleka.

Neke od njih su odlučile da istinu iznesu javno na vidjelo, a ona nije nimalo za pohvalu. Dok smo mi depresivni jer ne možem postići izgled kakav ne imaju, u biti ni one nisu savršene kako nam se čini na prvi pogled. Mnoge od njih imaju stomak koje zadržavanjem zraka smanje dok se slikaju ima i onih koje dobro paze na ugao slikanja

Istina je da i te djevojke nisu zadovoljne svojim izgledom i trude se na sve naćine da ga “dotjeruju”.

Djevojke je koriste  photoshopom, uglom snimanja, odjećom, ispuhinjava trbuha i ko zna čime još kako bi prekrile nedostatke. S toga, najbitnije u svemu je ste zdravi i da se pomirite da niko od nas nije savršen kao što nam to mišljenje nameću društvene mreže.

Photoshop trikovi mogu svaku fotografiju učiniti neprepoznatljivom, a dokaz su fotke s Instagrama koje vam prenosimo u galeriji. Na njima možete vidjeti usporedbu originalnih i obrađenih fotki pa će vam postati jasno zašto možda nije najpametnije vjerovati fotografijama s Instagrama.

IZVOR: Novi.ba