Skandal trese Britaniju: Procurila velika sramota slavnog i bogatog Dejvida Bekama i njegove porodice!

O ovom skandalu na samom početku godine bruji cijela Britanija i svi se pitaju samo jedno – kako je to moguće?

Rođena sestra uspješnog fudbalera Lin Bekam-Bigs jedva spaja kraj s krajem i novac pokušava da zaradi prodajom korištenih stvari putem društvenih mreža. O ovom skandalu na samom početku godine bruji cijela Britanija i svi se pitaju samo jedno – kako je to moguće?

Naime, Dejvid Bekam je za novogodišnju proslavu potrošio čak 30.000 funti (33.000 eura, prim.nov), a ona prodaje stare, neugledne i korištene stvari – od odjeće do bijele tehnike i pokušava da zaradi bilo šta, prenosi britanski “The Sun”.

“I dok je ostatak porodice uživao u raskošnom veslanju i zabavnom božićnom druženju, Lin Bekam prodaje staru dječju odjeću kako bi spojila kraj s krajem. Ali, porodični odnosi nisu uvijek bili jednostavni ni idealni. Bekam čije se bogastvo procjenjuje na 339 miliona, u početku je pomogao sestri”, piše “The Sun”.

Naime, Lejn i Bekam nisu u dobrim odnosima još od 1999. kada se udala za Kolina Ejverija, ali je ipak došao na vjenčanje. Bekamu su dosadili stalni problemi starije sestre kojoj je pomagao. On joj je prije deset godina kupio kuću koja je vriijedila nekoliko stotina hiljada, a danas se procjenjuje na duplo više.

Nakon razvoda od Kolina udala se za Kevina Bigsa koji je potom završio u zatvoru, a ona je morala da proda stvari, uključujući i automobil. Inače, Dejvid je u odličnim odnosima sa majkom Sandrom i mlađom sestrom Džoan koje redovno zove na porodične proslave. Svi su zajedno proslavili rođendan Davidove kćerke Harper, ali Lin nije bila pozvana.

Dejvid se za sada nije oglasio ovim povodom.

 

 

 

 

IZVOR: (Blic)