Severina zaražena koronavirusom! (FOTO)

Pevačica šokirala objavom!

Pevačica Severina Kojić oglasila se danas na svom Instagram profilu gde je obavestila javnost da je zaražena koronavirusom.

– Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test moga sina negativan – istakla je pevačica, pa dodala:

– Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, poduzela sam sve mere, potom izvijestila oca deteta te u dogovoru s ocem predala ga dva dana pre

određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test.

– Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbegli stigmatizaciju deteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim,

20 minuta nakon što je otac preuzeo dete, u srpskim se medijima pojavila vest da sam zaražena ‘partijajući po Dalmaciji s djetetom’ – piše Severina i nastavlja:

 

– Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, verovatno po povratku u Zagreb, a ne tokom letovanja u Dalmaciji.

Budući je ta osoba juče dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan.

Apelujem na medije, posebno u Srbiji, da se suzdrže od objava neistinitih, neprovjerenih, odnosno izmišljenih informacija – napisala je Severina.