Se*sam se sa radnom kolegicom veća par meseci…

Sa koleginicom imam se*ualne odnose vec par meseci nikada nismo pricali o svojim privatnim zivotima samo nas je s*x …

interesovao uvek sam se nadao da nije udata jer i ja sam, sam bio uvek smo po hotelima isli bili stlani gosti jednom se zadesilo da me je pozvala kod nje kuci poskidali smo se i odmah krenuli da se je*emo a zatim je usledio sok niodkud uleteo je jedan covek u sobu sav besan nisam znao sta se desava ali ispostavilo se da je to bio njen suprug. Posle je bilo burno i veselo ali nikada više nismo imali se*s i ponašali smo se kao da se ne poznajemo…-Videoteka-

 

Uvek sam volela s**s. Znala sam od prvog svog puta da će to biti moje primarno uživanje. Bila sam klinka, ali što sam bivala sve starija, i otkrivala nove stvari u se*su, prepuštala sam se sve više. Čak sam o tome i otvoreno govorila, prijateljicama koje takođe nisu skrivala svoju požudu, nisu se stidele toga što vole ku**c. Kao i ja. Muškarci vole da znaju koliko mi zapravo uživamo u tome, šta nas privlači, izluđuje, tajne, fetiše, čuveni broj poje**nih tipova, i slično.

 

Udata sam i dugo godina varam muza sa mojim kumom. Moj kum ima duplo veceg, uvek me dovodio do orgazma. Ostanem trudna neplanirano. Abortiram, kum me moli da to ne radim, da nece muz nikad da sazna cije je dete. Pređe preko toga, nastavimo vezu. Ubi me savest.Ostanem trudna planirano sa kumom nakon samo dva i po meseca. Rizična trudnoća, prevremeno rođena beba dva i po meseca. Saberi- oduzmi : Koji mi je to trebalo?!? Ps. Pregurasmo inkubator i sve ostalo, bebica je dobro muz srecan, kum presrecan…

 

Imam 23 godine i nevinost sam izgubila sa verenikom. On je pre imao loše mišljenje o curama sa kojima je on ili neki drug njegov imao an*lni ili oralni se*s. Ja sam jednu noc probala a*alni se*s sa prstoom i stvarno mi se svidjalo. Ja bih to da probam,ali ne znam kako da mu predložim.Strah me da ne stekne pogrešan utisak o meni.

 

Imam 25 godina, dosad sam imala jednu dužu vezu na fakultetu. Otad nikog nisam imala. Falio mi se*s, osetila sam da moja malena pi*ka gladuje… I tako na jednoj zabavi upoznam prezgodnog momka, raspričamo se.. Vidim ja da nemamo nekih tema za razgovor, shvatim da je glup, glupi muskarci imaju veliki penis eto mi prilika da… utolim glad. Ja njemu dam do znanja kako stvari stoje, on pristane, bude nam super tu noć. Prođe nekoliko nedelja, nismo se ni čuli ni videli, meni super. Kad javlja mi prijateljica da je taj momak u bolnici, citiram “pretukao ga tvoj brat”. Ja gledam, ništa mi nije jasno, odem kod brata da vidim šta je bilo, kaže on “Nisam mogao podneti da neko moju sestru gleda kao prolazni užitak”. PA I ON JE MENI PROLAZNI UŽITAK Ljudi moji ja nemam pojma kako mi je brat uopšte saznao da smo spavali zajedno. Kad u zemlju nisam propala, poslala sam tom momku cveće a evo s bratom i dalje ne razgovaram.