Šerif i Hari su se izjasnili, čekamo Halida i Stašu kao i ostale….

Za zabavu se vjerovatno ne bi ni saznalo da na svom Instagram profilu nije snimke objavljivala pjevačica Slađana Mandić. Kako se saznaje, policija je na zabavi zatekla sljedeće osobe: Stašu Košarca, Bojana Markovića, Zijada Belkića, Mladena Stanišića, Ljubomira Mrdu, Nihada Fejzića, Hajrudina Alića, Ajlina Ahmića, Seju Balića, Semira Cerića Koketa, Hajrudin Varešanović (Hari Mata Hari), Mehmedalija Kriještorac, Haris Katlak, Adnan Kuka i Adis Kahvić, kao i konobara.

Pojedini gosti su uspjeli napustiti zabavu prije dolaska policije, među njima su Šerif Konjević, Halid Bešlić i pomenuta Slađana Mandić. Ove osobe će također biti kažnjene pošto su se našle na objavljenim snimcima.

 

Nakon sinoćnjeg korona-partyja u Sarajevu, u “Golf klubu”, Hari Mata Hari, koji je bio među gostima na proslavi rođendana doktora Jusufa Šabanovića, za “Avaz” je rekao:

– Došao sam samo u najboljoj namjeri  da čestitam prijatelju rođendan – rekla nam je muzička zvijezda.

Hari Mata Hari je i rekao:

– Spreman sam snositi posljedice tog svog čina i prema zakonu i prema javnosti – rekla nam je muzička zvijezda.

– Otišao sam samo da doktoru dam poklon, pošto je Juka moj veliki prijatelj. Nije bilo puno ljudi, krenuo sam pjevati, sjeo, uručio mu poklon.

Otpjevao sam, i to ne cijele dvije pjesme. Kad sam otpjevao “Živote moj”, što je doktorova želja, pozdravio sam se i otišao

– rekao je Konjević za Dnevni avaz.

Konjević potom poručuje:

– Mene je stid države zbog sinoćnje situacije, jer ja volim ovu zemlju i sve ljude koji žive u njoj. Nije mene pojedinaca stid.

Kad sam vidio alkohol, nisam htio ni pjevati, jer je ramazan. Neću da budem dio toga, u mojoj se kući poštuje to, moja žena je vjernica i

neću dozvoliti da budem dio ičije pijanke. Oni su se naljutili sinoć kad sam otišao. Ti koji su snimali, neka im je na čast.

Kako i šta će izjaviti npr. Halid bešlić i Staša Košarac i ostali sačekaćemo