Seka Aleksić pozvala ljude da se mole Bogu, a onda je usledilo pitanje: “Jesi li ti u nekoj sekti?”

Seka je na neumesno pitanje uredno odgovorila i to objavila na Instagramu

eć je poznato je da je pevačica Seka Aleksić (38) velika vernica, kao i da godinama unazad živi u duhu pravoslavlja, a to pokazuje i putem svojih objava na Instagramu gde vrlo često poziva svoje pratioce da se okrenu veri.

Pevačica svoje društvene mreže koristi za deljenje mudrih misli sveštenih lica, poruka i molitvi, pogotovo tokom vanrednog stanja usled epidemije izazvane korona virusom.

I dok joj se mnogi zahvaljuju što ih je motivisala, postoje i pojedinci koji smatraju da je Sekina ljubav prema pravoslavlju i Bogu prešla u opsesiju.

– Jesi li ti u nekoj sekti? Nisam hejter, čak te obožavam, ali sve što je preterano prelazi u opsesiju, a to nije dobro… Bože pomozi, tri puta se prekrstiš i kraj priče – glasio je komentar jednog Sekinog pratioca.

Aleksićevu je ovakvo pitanje jako naljutilo, te je odlučila da mu odgovori javno, postavljanjem njegovog pitanja na stori priču svog profila.

– Ima i onih koji molitvu da bolestan čovek nazivaju “sekta”… Šta da vam kažem… teško takvima – kratko je odgovorila pevačica.

Podsetimo, pre nekoliko nedelja citat koji je Seka objavila, a u kojem je u jednoj rečenici uporedila Isusa i Hitlera, uspeo je da podigne veliku prašinu u javnosti.

Telegraf.rs