Šejla otvorila srce i priznala: “Pronašla sam nekoga koga ću nervirati do kraja života!”

Jedna od najpopularnijih bh. influenserica Šejla Ramović i diplomirani pravnik i fitness instruktor Edin Šeko, najbolji su primjer kako za pravu vezu treba proći vremena,

ali da trenutak u kojem postane jasno da preko puta sebe imaš osobu koja sluša šta govoriš i s kojom ti sati razgovora prolete kao u času, treba znati prepoznati.

Naime, Šejla je podijelila na Instagramu jednu od fotografija s Edinom, koju su napravili za vrijeme njihovog ljetovanja u Crnoj Gori i njome oduševila svoje pratioce.

– Pronašla sam nekoga koga ću nervirati do kraja života – stoji u opisu fotografije koja je za kratko vrijeme dobila mnoštvo komentara i lajkova.

Podsjećamo, u posljednjem intervjuu za magazin „Azra“ Šejla i Edin su govorili kako su se upoznali ali i šta je ključ njihovog uspješnog odnosa.

– Kada jedno od nas dvoje osjeti da drugu osobu nešto muči, pretvaramo se u detektive koji ne odustaju dok ne izvuku problem na vidjelo i u istom trenutku se taj problem rješava.

Sve okolo postaje nebitno, mjesto i okolnosti u kojima se nalazimo. Ne odustajemo dok sve ne bude uredu.

Nikada nismo otišli na spavanje s nerješenim problemom – govore nam i otkrivaju šta je ključ njihovog harmoničnog odnosa.

– Obično kažu: „Suprotnosti se privlače“, a mi iz dana u dan dokazujemo upravo suprotno. Ljubav su osjećaji koje dijelimo.

Prijateljstvo i poštovanje koje gradimo i njegujemo. Male riječi i velika djela koja učvršćuju naš odnos.

U svakom odnosu postoje nesuglasice i bezazlene svađe. Kada dođe do toga, naučiš ih rješavati – kažu Šejla i Edin.