Šefe ja sam spreman zamijeniti ženu :D

Zašto Crnogorac sjedi na klupi i plače? -Sjeo na ekser pa mu se ne da ustati. Zašto žene ujutro kad se probude trljaju oči? – Zato što nemaju jaja! Zašto Englezi rade aute, ali ne i kompjutere? – Ne uspijevaju napraviti kompjuter kojem curi ulje. Zašto plavuša ne voli dojiti svoju bebu? -Jer je boli kad podgrijava mlijeko. Zašto plavuša nosi kompjuter u Dom zdravlja? -Da ga cijepi protiv virusa.

Mujo u kafani sjedi sa svojom rajom i ispija rakijicu po rakijicu. Konobar toči novu turu pa će Muji: -Bogami Mujo ti ko mađioničar, niko ne vidi kad ispiješ rakijicu. .Ma to mi je od babe nasljedna osobina kaže Mujo. -A, jel’ ti to otac bio mađioničar? upita konobar –Ahaaa – Vadio zečeve iz šešira? opet će konobar Mujo se već uživio u priču pa će:  Ne, testerisao je ljude – Testerisao je ljude? čudi se konobar– Da. Zato imam jednog polubrata i dvije polusestre.

Kupio Mujo Žuću, dresiro ga samo za lov na medvjede. Pozove svog jarana Hasu da sa njim ide u lov. Objasni Hasi da Žućo grize samo između prepona i da moraju biti pažljivi. Odu u lov i polako opkole medvjeda, ali medvjed se popne na drvo. Kaže Mujo Hasi: -Haso, ja ću se popeti na drvo i granom ću pokušati natjerati medvjeda da padne a ti ga udri po glavi a Žućo će svoj dio posla obaviti. Krene se penjati pa će ponovo: -Haso, ako ja slučajno padnem, udri Žuću po glavi!!!