S*ebali su me i misle da je kraj, neću im to dozvoliti!!!

Luna Đogani sve je šokirala odlukom da ponovo uđe u rijaliti. Ona je prvu sezonu Zadruge obeležila turbulentnom vezom sa oženjenim pjevačem Slobom Radanovićem.

Međutim, isplivale su poruke koje je Luna poslala pred sam ulazak u Zadrugu 2 u kojima je objasnila razlog svog ulaska u rijaliti.

Jedan od razloga bio je da pokaže da nije samo “Slobina ljubavnica” već da vrijedi mnogo više, a onda se osvrnula i na to što su Kija i Sloba poslije Zadruge počeli uveliko da nastupaju, dok je ona sjedila kod kuće bez posla.

– Nikoga ja nisam prodala. Ne možeš da znaš razloge zbog kojih ulazim, a da osuđuješ to. Moram da uđem jer imam priliku da ispravim sebe, a ja sam ta koja je najgore prošla od svih. Ne radim ništa, oni pune klubove preko moje grbače, a ja sjedim kući i trunem. Neću to da im dozvolim. Sje*ali su me i okrenuli leđa i misle da je kraj. Ja tebe nisam prevarila, ja sam ona Luna koju si upoznao, samo nisam srećna i ne želim u narodu da ostanem ljubavnica Slobina, jer ja to nisam i imam mnogo više – poručila je Luna.

      

IZVOR: 24h.ba